Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia Târgovişte trăieşte periculos. Scandal la început de săptămână! Tibi Căpuşă i-a scos din sărite pe cei din staff: "Ar trebui să joace şi să lase discuţiile cu presa. Mai are de muncă până să ajungă fotbalist"

Chindia Târgovişte trăieşte periculos. Scandal la început de săptămână! Tibi Căpuşă i-a scos din sărite pe cei din staff: "Ar trebui să joace şi să lase discuţiile cu presa. Mai are de muncă până să ajungă fotbalist"
Comentarii

La Chindia nervii sunt întinşi la maxim. După remiza cu Rapid, 0-0, a izbucnit un conflict între Vali Năstase, secundul lui Emil Săndoi, şi Tibi Căpuşă, jucătorul Chindiei.

Chindia Târgovişte trăieşte periculos. Scandal la început de săptămână! Tibi Căpuşă i-a scos din sărite pe cei din staff: "Mai are de muncă până să ajungă fotbalist"

Vali Năstase s-a enervat pe Tibi Căpuşă, după ce jucătorul nu a ascultat deloc indicaţiile din timpul meciului cu Rapid. Năstase a sărit să îl articuleze fizic pe fundaşul dreapta, acesta fiind apărat de colegi, anunţă Pro Sport. 

Contactat de reporterii ProSport, antrenorul secund Vali Năstase a recunoscut că a existat un conflict cu Tiberiu Căpuşă, dar neagă ideea unei altercaţii fizice. De asemenea, secundul l-a pus la punct pe Căpuşă.

„Când avem meci, jucătorii ştiu foarte bine că noi mai ţipăm la ei ca să ne audă de pe margine. Îi îndrumăm ca să stea bine pe teren. Poate nu strâng bine sau mai ştiu eu. Ceva a fost cu Căpuşă, dar în niciun caz nu a fost un conflict să ne batem. Sau să dau eu în ei! A fost o simplă…cum să zic, am ţipat.

Nu e normal să fim în situaţia în care suntem şi jucătorii să vorbească cu presa. În orice familie mai există şi certuri, mai există opinii diferite. Ei mai au mult de muncă până să ajungă fotbalişti. Ar trebui să joace şi să lase discuţiile cu presa.

Nu m-a supărat cu nimic. De obicei, ei ştiu foarte bine că atunci când avem meci. Îi atenţionam ca să ne şi audă. Îi îndrumăm ce să fac. Poate nu strâng bine într-o fază. Dar nicidecum să sar la bătaie. Ceva a fost, dar nu a fost conflict să ne batem sau să dau în ei eu. A fost o simplă… aşa că am ţipat. Din punctul meu de vedere, da, exagerează", a declarat Năstase, secundul Chindiei, pentru Pro Sport.

Chindia a pierdut ultimele două meciuri oficiale din play-out-ul Ligii 1, 0-1 cu CS Mioveni şi 0-2 cu Dinamo, şi a alunecat către zona periculoasă a clasamentului. Runda a trecută a remizat cu Rapid, scor 0-0. 

Chindia este pe locul 13 în clasament, cu 23 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: chindiavali nastasetibi capusa 

viewscnt
Articole similare