Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal la finalul meciului Sepsi - Chindia! Bergodi a fost eliminat, Florea l-a făcut praf pe central: ”Am fost luat în braţe de arbitru, probabil voia să mă scoată la dans”

VIDEO | Scandal la finalul meciului Sepsi - Chindia! Bergodi a fost eliminat, Florea l-a făcut praf pe central: ”Am fost luat în braţe de arbitru, probabil voia să mă scoată la dans”

Superliga

Comentarii

Sepsi a învins-o pe Chindia în etapa a opta a play-out-ului şi a ”condamnat-o” pe echipe lui Săndoi la baraj.

Sepsi a reuşit să se impună în penultima etapă din play-out şi să se menţină pe locul secund, condamnând-o pe Chindia la baraj.

Deşi echipa sa a scos rezultatul dorit, Cristiano Bergodi a fost eliminat pe final de meci, după ce a avut o ieşire nervoasă la adresa centralului Radu Petrescu.

M-am enervat puţin pe arbitru pentru că l-a ţinut atât pe Dimitrov în afara terenului de joc.

Eu de asta m-am enervat, pentru că erau ultimele minute, iar el rămăsese în afara terenului de joc.

Am mai fost eliminat o dată, cu FCSB, înainte de Crăciun, ultimul meci acasă la noi. 

Îmi pare rău, îmi cer şi scuze pentru că eu niciodată nu am jignit arbitrii, mai ales că eu am o relaţie bună cu mulţi dintre ei de când activez aici în România.

Este o victorie foarte importantă", a explicat Bergodi în urma meciului.

Nu doar cei de la Sepsi s-au simţit lezaţi de maniera de arbitraj a lui Petrescu, ci şi adversarii. Faza principală care i-a nemulţumit pe cei de la Chindia a avut loc în minutul 33, cât scorul încă era 0-0.

Marco Dulca a fost faultat de Mariu Ştefănescu, dar balonul a ajuns cu şansă la Daniel Florea, care ar fi ajuns în situaţie de unu la unu cu portarul, dar Petrescu a întors jocul.

Scandal la finalul meciului Sepsi - Chindia

Emil Săndoi a recunoscut în urma partidei că ar fi trebuit lăsat avantaj atunci, în timp ce Daniel Florea l-a făcut praf pe central, după ce acesta s-a dus la atacant la final şi l-a luat în braţe, în ciuda prestaţiei slabe reuşite.

A fost un fault lângă banca noastră de rezerve, din care Daniel Florea a scăpat singur cu portarul şi s-a fluierat fault. Cred că acolo trebuia lăsat avantaj”, a afirmat Emil Săndoi.

E uşor să arăţi cu degetul. A fost un sezon atipic pentru Chindia, greu, obositor, pe drumuri, nici nu am fost lăsaţi să ne exprimăm la adevăratul nivel.

Nu vreau să comentez, nu vreau să arăt cu degetul, dar s-a văzut maniera destul de clară de-a lungul campionatlui.

Nu vreau să comentez (n.r. arbitrajul), şi azi am avut o situaţie de unu la unu cu portarul şi a întors faza şi a dat fault.

Sunt nişte lucruri care te frustrează, e greu să le înţelegi în vria meciului şi azi mi-am propus să nu mai răbufnesc.

Bineînţeles că am fost avertizat, am fost luat în braţe de arbitru, probabil voia să mă scoată la vreun dans ceva, dar nu aveam dispoziţia necesară după rezultatul de pe tabelă.

Facem haz de necaz, trebuie să ne adunăm, să ne remontăm, sa izbutim la final pentru că până la urmă obiectivul este să rămânem în prima ligă”, a declarat Daniel Florea.

Afla mai multe despre: sepsi - chindia 

viewscnt
Articole similare