Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul care îi dă fiori lui Mihai Stoica: "Am o tresăsire când aud numele lui. Nu e ok" | EXCLUSIV

Arbitrul care îi dă fiori lui Mihai Stoica: "Am o tresăsire când aud numele lui. Nu e ok" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit, la Orange Sport, că are "o tresărire" când aude numele arbitrului Horaţiu Feşnic, care, consideră el, a acordat eronat un penalty pentru U Craiova în victoria de pe Arena Naţională (2-0) din debutul play-off-ului Ligii 1.

Numele arbitrului Horaţiu Feşnic îi dă fiori lui Mihai Stoica, managerul FCSB şi expert Orange Sport, iar acesta a dezvăluit şi motivul.

Arbitrul care îi dă fiori lui Mihai Stoica: "Am o tresăsire când aud numele lui. Nu e ok" | EXCLUSIV

Centralul Horaţiu Feşnic îi dă fiori lui Mihai Stoica, după ce a acordat, în opinia managerului FCSB, un penalty eronat pentru U Craiova în derby-ul de pe Arena Naţională, când oltenii s-au impus cu 2-0, în debutul play-off-ului Ligii 1.

Mihai Stoica a dezvăluit că se teme ca Horaţiu Feşnic să nu fie delegat la derby-ul din Bănie, U Craiova - FCSB, care îi poate scoate pe roş-albaştri din lupta pentru titlu dacă oltenii înving sau meciul se termină la egalitate. Penalty-ul acordat de Feşnic în tur îl face pe Mihai Stoica să aibă "o tresărire". Între timp, CCA l-a delegat pe Istvan Kovacs să conducă partida.

"Mie îmi e frică de Feşnic, când aud am aşa o tresărire, nu de orgoliu. Şi să dai un penalty cum a dat la noi în meciul cu Craiova... Nu e ok", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a spus Mihai Stoica după FCSB - U Craiova 0-2, meciul în care consideră că Horaţiu Feşnic a greşit

Pe 3 aprilie 2022, FCSB a primit vizita Craiovei pe Arena Naţională, iar oltenii s-au impus cu 2-0. Atunci, Horaţiu Feşnic a acordat un penalty pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf după un contact uşor în careu între Iulian Cristea şi Andrei Ivan.

A doua zi după meci, la Orange Sport, Mihai Stoica a comentat şi a spus că, în opinia sa, penalty-ul a fost acordat eronat.

"Penalty-ul e un mare semn de întrebare. Să dai penalty la... Nici nu ştii la ce ai dat. Ce acoperire regulamentară? E nu înţeleg unde e faultul ăla atât de clar. Nu dai când nu eşti sigur, el a ezitat puţin. Are un delay. Când ai o manieră de arbitraj, laşi jocul liber, nu dai dacă nu e foarte clar. Cred că n-a fost prea inspirat la faza asta. A dat-o prea uşor (n.r. - lovitura de la 11 metri)", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaarbitruhoratiu fesnic 

viewscnt
Articole similare