Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj a vândut un jucător la FCSB fără ca acesta să ştie: ”Mi-a fost impus transferul”. Gigi Becali a plătit o sumă uriaşă

EXCLUSIV | CFR Cluj a vândut un jucător la FCSB fără ca acesta să ştie: ”Mi-a fost impus transferul”. Gigi Becali a plătit o sumă uriaşăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Un fotbalist a dezvăluit că CFR Cluj l-a vândut la FCSB fără să ştie despre acest transfer.

Rivale în campionat, FCSB şi CFR Cluj au fost totuşi în mai multe rânduri partenere de afaceri.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a transferat mai mulţi jucători de la echipa din Gruia, dar puţini au reuşit să se impună.

Jucătorul care a fost vândut de CFR Cluj la FCSB fără ca el să ştie

Printre afacerile dintre CFR Cluj şi FCSB a fost şi una mai puţin obişnuită. Antonio Semedo a povestit pentru Orange Sport că CFR Cluj l-a vândut la FCSB fără ca el să ştie.

În mod normal, un jucător dorit de o altă echipă începe negocierile pentru viitorul contract după cele două cluburi ajung la o înţelegere. Însă Antonio Semedo susţine că lucrurile au stat diferit în cazul său.

Fostul atacant portughez spune că a aflat despre transferul la FCSB abia după ce Ioan Andone, care atunci era antrenor la CFR Cluj, l-a sunat şi i-a transmis că a fost cumpărat de Gigi Becali.

Semedo susţine că felul în care s-a făcut acest transfer a fost unul dintre motivele pentru care i-a fost greu să se impună la FCSB, deşi la CFR Cluj era una dintre vedetele echipei:

”Am semnat cu FCSB pentru că CFR Cluj m-a vândut acolo fără ca măcar eu să ştiu sau să am un cuvânt de spus în asta. Ţin minte şi acum... Aveam meci cu Poli Iaşi şi m-a sunat Andone să îmi spună că eu mă duc la FCSB.

De asta probabil mi-a fost dificil, pentru că nu am greşit eu, nu am gândit-o eu, ci mi-a fost impus transferul”, a dezvăluit Antonio Semedo pentru Orange Sport.

Acum în vârstă de 42 de ani, Antonio Semedo a fost unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti străini care au jucat în Liga 1. A semnat cu CFR Cluj în 2006, după ce s-a despărţit de Estrela şi în vara lui 2008 a fost cumpărat de Gigi Becali cu 1,2 milioane de euro.

După numai un an a fost lăsat să plece liber de contract la Unirea Urziceni şi a mai jucat ulterir pentru Alki Larnaca şi Lankaran.

Afla mai multe despre: semedo 

viewscnt
Articole similare