Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie: ce a zis Becali, de fapt, despre FCSB pe Stadionul Steaua! Cine l-a dat de gol pe finanţator

Răsturnare de situaţie: ce a zis Becali, de fapt, despre FCSB pe Stadionul Steaua! Cine l-a dat de gol pe finanţator

FCSB

Comentarii

Legenda Stelei Bucureşti, Marius Lăcătuş, şi-a adus aminte de cuvintele finanţatorului FCSB, Gigi Becali, despre o posibilă reîntoarcere a echipei sale pe stadionul din Ghencea. "Fiara" a comentat subiectul care macină echipa din Berceni pe finalul play-off-ului Ligii 1.

Marius Lăcătuş îl dă de gol pe Gigi Becali. FCSB, înapoi în Ghencea? "A spus că nu va mai juca niciodată"

Posibilul meci pentru titlul Ligii 1, dintre FCSB şi CFR Cluj, se îndreaptă spre Buzău. După ce Mihai Stoica a dezvăluit cererea oficială făcută pentru ca FCSB să joace în Ghencea, oficialul Stelei, Iulian Miu, a oferit replica. 

FCSB face presiuni pentru a reveni în Ghencea, iar finanţatorul Gigi Becali a recunoscut că a făcut o ofertă mare către "militari"

Subiectul a fost comentat şi de Marius Lăcătuş, cel care s-a plasat de partea Stelei Bucureşti de la startul conflictului dintre FCSB şi Steaua Bucureşti. După ce a colaborat şi cu Gigi Becali din postura de finanţator-antrenor, "Fiara" şi-a adus aminte de ce promitea afaceristul în momentul despărţii de Ghencea. 

Pe atunci, Gigi Becali susţinea, iritat, că nu va reveni pe Stadionul Steaua, după ce s-a simţit trădat.  

"Văd că e un subiect la modă, în toate emisiunile de sport. Peste tot se discută acest lucru,  dacă FCSB să joace aici sau nu, în Ghencea. Eu, cel puţin, dacă aş fi în locul cuiva de acolo, nu ştiu dacă aş accepta să merg acolo unde nu sunt bine primit.  În momentul în care tot insist, insist, insist, este... Ce fac cei de la FCSB este strict problema lor.

Eu îmi aduc aminte că patronul lor (n.r. - Gigi Becali) a spus că nu va mai juca niciodată în Ghencea, când a plecat. A spus că nu recunoaşte această echipă de fotbal. Atunci, în momentul când se creează aceste adversităţi, sunt procese pe rol între club şi domnia sa, nu ştiu dacă ar fi potrivit să joace aici.

În Giuleşti, zice că nu e bine primit, fiţi siguri că nici aici nu va fi bine primit", a declarat Marius Lăcătuş. 

Până să ajungă la posibila finală a campionatului cu CFR Cluj, din ultima etapă, FCSB va juca în deplasare cu Universitatea Craiova, duminică, de la 19:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: gigi becalimarius lacatusstadion steauafcsb stadion steauafcsb cfr cluj stadion steaua 

viewscnt
Articole similare