Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit suma înaintată Stelei pentru a lăsa FCSB pe noul stadion! "Dublu faţă de Arena Naţională, de patru ori mai mult decât Giuleştiul"

Gigi Becali a dezvăluit suma înaintată Stelei pentru a lăsa FCSB pe noul stadion! "Dublu faţă de Arena Naţională, de patru ori mai mult decât Giuleştiul"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă presiunea asupra Clubului Sportiv al Armatei, pentru a permite echipei din Berceni să joace pe Stadionul Steaua. Afaceristul a anunţat suma propusă pentru posibila finală pentru titlul Ligii 1.

Cât e dispus să plătească Gigi Becali pentru ca FCSB să joace în Ghencea

FCSB încearcă toate variantele posibile pentru a nu juca meciul cu CFR Cluj la Buzău, din ultima etapă, care poate fi decisiv pentru titlu. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că s-a făcut o solicitare oficială către CSA Steaua, prin intermediul unui executor judecătoresc. Replica din partea "militarilor" a venit din partea lui Iulian Miu. 

Pentru a le forţa mâna conducătorilor de la Steaua Bucureşti, Gigi Becali a înaintat o ofertă consistentă. 

Se pare că finanţatorul FCSB e dispus să plătească mult mai mult faţă de cât ar da pe Arena Naţională, blocată la data partidei cu CFR Cluj, sau pe Stadionul Rapid-Giuleşti.

„Le dăm 46.000 (n.r. - de euro), dublu faţă de Arena Naţională şi de patru ori mai mult decât Giuleştiul”, a spus Gigi Becali pentru PRO TV.

„Păi de aia am trimis-o cu executor judecătoresc. Pentru că nu ai niciun motiv. Este clar, clar caz clasic de abuz în serviciu. Clar”, a mai spus Becali.

„Eu cred că încet, încet îşi dau seama cât de gravă este situaţia. Cred că o să jucăm acolo, eu aşa cred”, a încheiat finanţatorul FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauastadion steaua 

viewscnt
Articole similare