Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, anunţ-bombă în direct: ”Am făcut o ofertă scrisă să jucăm în Ghencea. Oferim dublu faţă de ce plătim pe Arena Naţională!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, anunţ-bombă în direct: ”Am făcut o ofertă scrisă să jucăm în Ghencea. Oferim dublu faţă de ce plătim pe Arena Naţională!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit, în direct, la Orange Sport, că FCSB a făcut cerere oficială pentru a juca pe stadionul Steaua.

FCSB încă speră că va putea juca pe stadionul Steaua ultimul meci din acest sezon, împotriva CFR-ului, care ar putea fi ”finala” pentru campionat.

MM Stoica a dezvăluit că roş-albaştri au făcut cerere oficială pentru a juca în Ghencea, pe un stadion pe care el îl consideră al FCSB-ului.

Echipa lui Gigi Becali oferă dublu faţă de cât plăteşte pe Arena Naţională, o sumă care pare de nerefuzat pentru bugtul statului.

MM Stoica a mai ţinut un discurs aprins la adresa celor de la CSA şi a afirmat că FCSB va merge în instanţă dacă nu i se va permite să joace pe stadionul Steaua.

MM Stoica, anunţ-bombă în direct

E clar că trebuie să jucăm acolo. Avem un meci acasă, avem 30.000 de suporteri pe... ce o să facă (n.r. fanii Stelei)?

Nu ne ducem la cineva în casă, nu e casa lor, joacă cu stadionul gol, nu există. Echipa aia nu există, e o glumă.

Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, oferta scrisă cu sumă dublu faţă de cât plătim pe Arena Naţională.

Cineva refuză zeci de mii dacă nu ne lasă să jucăm acolo. Cine are curaj să refuze şi semnează asta... eu i-am spus lui Gigi 'eu nu cred că o să răspundă', tocmai de aia am trimis cu executori judecătoreşti.

(n.r. când s-a întâmplat asta?) Ieri. Aşteptăm răspunsul, suntem foarte curioşi să vedem... dublă oferta faţă de Arena Naţională pentru un stadion mai mic.

Să vedem cum se refuză. Doar către Ghencea am trimis. Să vedem ce spun, adică cine îşi poate permite să facă o gaură în bugetul statului de câteva bune zeci de mii, pe un stadion care eu cred că... ştiu ce se întâmplă.

Cei de la CSA trimit invitaţii gratis la meci. Nu cred că vând bilete în valoare de... ca să acopere costul tipăririi invitaţilor.

(n.r. dacă nu primiţi răspuns?) Plângere penală, indiscutabil. Toată lumea, absolut toată lumea, spune că trebuie să jucăm acolo, pentru că e un bun făcut din banii noştri, un stadion făcut din bani publici, şi cineva nu vrea.

De ce? Că ne-am legitimat noi, ar vedea toată lumea cine e Steaua cu adevărat. Că ne-am duce şi am umple stadionul acesta cu orice echipă.

Eu ştiu, nu cred, ştiu cum am umplut Arena Naţională la început, lumea ar veni ca să arate că e stelist, că ţine cu FCSB şi FCSB e Steaua, e stadionul lui. Oricine.

Odată şi odată tot trebuie să ajungem acolo. Au fost oameni care au crezut cîă nimeni nu poate ajunge la ei, că pot face orice în ţara asta.

Până la urmă, s-a ajuns la ei, chiar şi puşcărie”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare