Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe urmele lui Adi Popa? Fostul jucător de la FCSB care ar semna cu Steaua: ”M-aş duce cu drag acolo”

Pe urmele lui Adi Popa? Fostul jucător de la FCSB care ar semna cu Steaua: ”M-aş duce cu drag acolo”

Steaua

Comentarii

Marian Pleaşcă, fost jucător al FCSB-ului, a afirmat că echipa lui becali este continuatoarea Stelei, dar că nu ar refuza o ofertă din partea celor de la CSA.

Marian Pleaşcă a fost legitimat la FCSB în perioada 2017-2019, dar a apucat să însumeze doar 13 meciuri în tricoul roş-albastru, marcând un gol, împotriva lui Dinamo.

Fundaşul lateral a fost adus de Becali de la Pandurii Tg. Jiu, echipă pentru care evoluează şi în prezent, dar nu a reuşit să se impună la Bucureşti.

Pleaşcă a fost împrumutat la Voluntari în 2018 şi a mai trecut pe la Gaz Metan şi UTA înainte de a reveni la Pandurii, care evoluează în prezent în Liga 3.

Jucătorul cu o apariţie pentru echipa naţională a dezvăluit într-un interviu că o consideră pe fosta sa echipă continuatoarea Stelei, dar că nu ar refuza o ofertă din partea celor de la CSA.

Totuşi, Pleaşcă este conştient că suporterii ar putea fi reticenţi să îl accepte la club, nu doar din pricina trecutului FCSB-ist, dar şi din cauza acestei declaraţii.

Pe urmele lui Adi Popa?

Părerea mea e că FCSB e continuatoarea Stelei. Steaua a apărut de câţiva ani. Suporterii aceia au ţinut cu FCSB şi acum ţin cu Steaua.

Unde au fost până acum? Dacă era să fie aşa, trebuia să rămână ei în Liga 1 şi FCSB să fie dezafiliată.

Asta a ţinut doar de câţiva judecători ca unii să se numească Steaua şi alţii FCSB. Sincer, mă depăşeşte. Stadionul e făcut din banii Armatei? E făcut din bani publici, cum e şi Arena Naţională.

Eu asta nu înţeleg. Dacă e făcut ca Arena Naţională, de ce să nu aibă dreptul şi FCSB să joace acolo? Dacă era stadionul celor de la CSA, trebuia să-l fi construit el.

De ce să nu accept (n.r. o ofertă din partea CSA)? Eu mi-am spus doar părerea care e Steaua şi care e FCSB.

M-aş duce cu drag acolo. Sunt jucător profesionist. Dacă decid suporterii, nu mă duc”, a declarat Marian Pleaşcă, potrivit prosport.ro.

Afla mai multe despre: marian pleaşcă 

viewscnt
Articole similare