Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme financiare grave pentru unul dintre ”granzii” Ligii 2! Preşedintele clubului: ”Am făcut credit pe numele meu, iar banii i-am adus la echipă”

Probleme financiare grave pentru unul dintre ”granzii” Ligii 2! Preşedintele clubului: ”Am făcut credit pe numele meu, iar banii i-am adus la echipă”

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti trece prin probleme financiare grave, chiar dacă a condus la pas Liga 2 tot sezonul.

Petrolul Ploieşti este la un pas de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc după şase ani de absenţă, ocupând primul loc din play-off-ul Ligii 2.

Formaţia pregătită de Nae Constantin a condus la pas campionatul mai toată stagiunea, dar a început să ”tremure” în urma încheierii sezonului regular.

Ploieştenii aveau la un moment dat un avans considerabil faţă de urmăritoare, dar a fost prinsă din urmă de Hermannstadt şi U Cluj şi riscă să îşi piardă locul de promovare directă.

Chiar şi la baraj, ploieştenii ar da peste Dinamo şi ar putea considera că au o şansă bună să se impună, deşi, desigur, ar dori să promoveze direct.

În ciuda faptului că echipa este aproape de a îşi îndeplini obiectivul, situaţie nu este foarte încurajatoare în culise.

Conform playsport.ro, clubului ar avea datorii de peste un milion de euro, în care se includ şi restanţe salariale ale jucătorilor, ultima leafă primită de elevii lui Constantin fiind jumătatea din cea de pe februarie.

Probleme financiare grave pentru unul dintre ”granzii” Ligii 2

Situaţia a devenit atât de gravă încât directorul sportiv, Claudiu Tudor, a fost nevoit să aducă din propriul buzunar 300.000 de euro, în timp ce preşedintele Costel Lazăr şi-a luat două credite pentru a aduce bani la echipă.

Informaţia a fost confirmată chiar de oficialul Petrolului, care a explicat însă că promovarea, alături de noi sponsori, ar trebui să readucă echipa pe linia de plutire.

Aşa este! Am accesat credite pe nume personal de la două bănci, iar banii, maximum cât mi-au permis veniturile, i-am adus tot către club.

Într-adevăr, situaţia nu e strălucită, dar ne echilibrăm dacă reuşim promovarea. Sunt discuţii cu potenţiali sponsori externi, dispuşi să ni se alăture în Liga 1”, a declarat Costel Lazăr, pentru sursa citată.

Chiar şi după promovare, cu banii care vor veni în club, situaţia nu va fi mult mai bună pentru ploieşteni, care vor fi nevoiţi să plătească sume importante jucătorilor după ajungerea în Liga 1.

Fotbaliştii care au însumat peste 75% din minute vor primi prime de 15.000 de euro, în timp ce ceilalţi vor primi bonusuri mai mici, în funcţie de meciurile jucate.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare