Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar şi Anghel Iordănescu le dă dreptate celor de la FCSB: ”Nu am să comentez poziţia unui ministru, dar e vorba de bani publici”

Chiar şi Anghel Iordănescu le dă dreptate celor de la FCSB: ”Nu am să comentez poziţia unui ministru, dar e vorba de bani publici”

FCSB

Comentarii

FCSB a primit interzis să joace în Ghencea, deşi stadionul Steaua a fost construit din bani publici şi ar trebui să fie disponibil pentru închiriere.

Încă de când a fost construit stadionul nou din Ghencea, FCSB a dorit să revină la fosta sa casă, dar a fost blocată de cei de la CSA, care nu sunt dispuşi să împartă arenă cu o echipă pe care o consideră ”impostoare”.

Echipa lui Gigi Becali a tot jucat pe Arena Naţională, însă aceasta nu este mereu disponibilă şi va fi ocupată când FCSB va juca ultimul meci din acest sezon.

În ultima rundă a play-off-ului, elevii lui Toni Petrea se vor duela cu CFR, într-un meci care s-ar putea juca cu trofeul pe masă.

Aşadar, întrucât nu pot juca pe Arena Naţională, cei de la FCSB au tot căutat variante pentru partida care ar putea fi cea mai importantă din acest sezon.

Varianta Giuleşti nu a fost agreată de mai nicio parte, stadionul de la Arcul de Triumf este prea mic şi oricum nu ar fi fost închirat FCSB-ului, iar opţiunea ideală a rămas stadionul Steaua.

Totuşi, ministrul Vasile Dîncu şi cei de la CSA sunt decişi să o blocheze pe FCSB, care va fi, cel mai probabil, nevoită să joace la Buzău ”finala” cu CFR.

Chiar şi Anghel Iordănescu le dă dreptate celor de la FCSB

Anghel Iordănescu, legendă a Stelei, a dezvăluit că nu este de acord cu ”interzisul” primit de FCSB în Ghencea, chiar dacă a refuzat să critice dur vreo poziţie a oricăreia dintre părţi.

Poziţia Ministrului n-am s-o comentez, nu îmi stă în caracter să comentez poziţia unui ministru, chiar fiind el Ministru al Apărării (n.r. Vasile Dîncu) şi eu general în rezervă.

Cred că trebuie să înţelegem cu toţii că este vorba de banii publici şi este vorba de sport, de fotbal. Până la urmă este şi o performanţă să joci pe un stadion cu 50.000 de oameni.

Se poate juca pe Ghencea, se poate juca pe Giuleşti pentru că fotbalul e un sport iubit de toată lumea. Şi ne-am dori să se joace acolo unde condiţiile sunt cele prielnice.

Eu cred că va fi o luptă până în final. Cred că Universitatea Craiova joacă cel mai bun fotbal, un fotbal ofensiv şi este echipa cea mai în formă.

FCSB-ul a ajuns la un nivel destul de ridicat şi prin prisma faptului că are un lot extrem de echilibrat, cu mulţi jucători de valoare.

CFR Cluj vine cu experienţă, cu antrenor de mare valoare. Dar e o echipă care pare în momentul de faţă puţin epuizată.”, a mai declarat Anghel Iordănescu.

Afla mai multe despre: anghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare