Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB în Giuleşti? Patronul Rapidului nu pare prea încântat: ”E o chestie între suporteri, cred că nu ar fi bine”

FCSB în Giuleşti? Patronul Rapidului nu pare prea încântat: ”E o chestie între suporteri, cred că nu ar fi bine”

Rapid

Comentarii

FCSB se va duela cu CFR Cluj în ultima etapă din Liga 1, iar partida s-ar putea disputa cu titlul pe masă, roş-albaştrii aflându-se în acest moment la doar două puncte în urma ardelenilor.

Poate FCSB să joace pe Giuleşti meciul cu CFR Cluj? Patronul Rapidului a făcut lumină: ”E o chestie între suporteri, cred că nu ar fi bine”

Patronul de la FCSB a anunţat că i-ar plăcea ca meciul FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă, să se joace în Ghencea, însă replica ministrului Apărării l-a dezamăgit pe Becali. Astfel, larifundiarul s-a gândit la varianta Rapid. 

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a comentat posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj pe stadionul din Giuleşti.

”Nu vreau să comentez prea mult, stadionul este al ministerului, dat către CS Rapid, sunt chestii legale, poate face cerere, mie mi se pare incredibil că nu poate juca pe Ghencea. 

Eu nu am ce spune, eu cred că e o chestie între suporteri. Cred că nu ar fi bine, s-ar crea o animozitate, se ştie foarte bine relaţia dintre cluburi, nu cred că iau ei în considerare să joace un meci cu titlul pe masă în Giuleşti. 

Dar se pune întrebarea de ce ar juca în Giuleşti când există un stadion pe care suporterii lor au mers atâţia ani. Eu, personal, nu văd o problemă, dacă s-ar înţelege suporterii între ei, dar nu văd de ce, dacă suporterii lor au fost acolo, în Ghencea”, a explicat Angelescu la PRO ARENA.

Victor Angelescu, patronul giuleştenilor, a dezvăluit că chiria noii ”case” a Rapidului este una mai mică decât cea a Arenei Naţionale.

Închirierea celui mai mare stadion din ţară pentru un meci din Liga 1 costă 23.000 de euro.

Dar, raportând la diferenţa de capacitate a celor două arene, chiria stadionului Giuleşti este una scumpă, având în vedere că acesta are ”doar” 14.000 de locuri.

Afla mai multe despre: fcsbrapidstadion giuleşti 

viewscnt
Articole similare