Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB a găsit stadion pentru meciul cu CFR Cluj! Au picat primele două variante: "Mă simt excepţional acolo" | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | FCSB a găsit stadion pentru meciul cu CFR Cluj! Au picat primele două variante: "Mă simt excepţional acolo" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a înţeles pe ce stadion va juca posibilul meci pentru titlul Ligii 1, cu CFR Cluj, după loviturile primite, miercuri, de la ministrul Apărării, Vasile Dîncu, şi ministrul Sportului, Eduard Novak.

FCSB - CFR Cluj, posibilul meci pentru titlul Ligii 1, la Buzău

Festivalul Saga a blocat Arena Naţională, iar FCSB a fost nevoită să caute o soluţie, pentru a găzdui partida cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. După săptămâni în care s-au luat în calcul trei variante şi s-au depus cereri, clubul finanţat de Gigi Becali a ales ultima opţiune. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a înţeles, după ultimele declaraţii din spaţiul public, că primele două variante, Stadion Steaua şi Stadionul Arcul de Triumf, au picat. Astfel, FCSB sau CFR Cluj pot ridica titlul de campioană a Ligii 1, în sezonul 2021-2022, la Buzău!

"Vom juca la Buzău, aşa cum am spus de prima oară, dar să vedem dacă meciul ăla (n.r. cu - CFR Cluj, din ultima etapă) se va juca cu titlul pe masă. Dacă nu se va juca cu titlul pe masă, nu mai e atât de important unde se va juca. În opinia mea, indiferent de miza meciului, se va juca la Buzău

Ţin minte că în 2006, când am venit de la Vaslui, că se amplasase o scenă în Piaţa Constituţiei din Buzău şi 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul. Eu mă simt excepţional acolo, jucătorii la fel. De ce să nu mergem acolo, dacă suntem izgoniţi din oraşul pe care îl reprezentăm? Şi nu e prima oară!",  a anunţat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Declaraţiile care au descurajat FCSB

Deşi şi-a dorit să rămână în Bucureşti, clubul din Berceni a primit două lovituri, miercuri. Declaraţia ministrul Apărării, Vasile Dîncu, pentru FCSB şi Florin Tănase, care-şi doresc să joace pe Stadionul Steaua, l-a făcut pe Mihai Stoica să transmită că "văd doar fractruri imense, crevase de logică", printre altele. 

Şi arena de la Arcul de Triumf este blocată pentru FCSB şi echipele care vor să o închirieze. Descumpănit, Mihai Stoica a susţinut că FCSB a făcut toate demersurile. 

"Sunt cererile depuse. Se pare că, aşa cum a spus şi domnul ministru Novak, e birocraţie şi asta e explicaţia. Nu se încearcă rezvolarea problemelor şi ni se spune că este birocraţie. Este o scuză puerilă, dar mergem mai departe. Încercări se fac, dar se fac degeaba cred eu. Poate că mă înşel", a încheiat expertul Orange Sport. 

  • CFR Cluj conduce Liga 1 cu 48 de puncte, fiind la două puncte în faţa FCSB, care ocupă locul secund. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb buzaufcsb stadion buzaufcsb cfr cluj buzaufcsb stadionul steauafcsb arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare