Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi echipele de fotbal care vor pe Arcul de Triumf, veste rea de la ministrul Sportului: "Acolo se împotmolesc lucrurile"

FCSB şi echipele de fotbal care vor pe Arcul de Triumf, veste rea de la ministrul Sportului: "Acolo se împotmolesc lucrurile"

Fotbal intern

Comentarii

Ministrul Sportului, Eduard Novak, susţine că echipele de fotbal care vor să închirieze stadionul de la Arcul de Triumf mai au de aşteptat.

"La avize, la ministere, acolo se împotmolesc lucrurile" la stadionul Arcul de Triumf

FCSB şi Dinamo Bucureşti sunt câteva dintre echipele care şi-au manifestat interesul de a juca pe stadionul Arcul de Triumf. 

Totuşi, cele două cluburi sunt împiedicate să joace pe arena modernă din Bucureşti din motive birocratice, situaţie care persistă de câteva luni. 

"Arcul de Triumf, aşa cum am spus de la început, trebuia să fie o bază pentru sportul românesc, rugby, fotbal şi alte sporturi. Din păcate, parcurgem o perioadă birocratică.

Deocamdată am avut nişte protocoale şi cu FRF şi cu FRR, de folosinţă gratuită, dar în curând sperăm să înfiinţăm acest centru naţional sportiv, care să administreze această bază.

La avize, la ministere, acolo se împotmolesc lucrurile. Sper că cât de curând (n.r - din Liga 1 pe Arcul de Triumf)", a declarat Eduard Novak.

Ministrul Sportului a anunţat şi ce plan are din funcţia pe care o ocupă. 

"Acum suntem la o administrare foarte joasă şi nu sunt foarte multe costuri, dar cu siguranţă că benefic ar fi să fie folosită baza de recuperare, hotelul, restaurantele şi să avem evenimente sportive.

Dar o să vedeţi că o să ajungem acolo şi această bază vrem să fie un exemplu pentru sportul românesc. Ideea unei baze sportive este să fie folosită în aşa fel încât să fie profitabilă. Şi 90 la sută din bazele noastre din ţară abia sunt administrate.

Singura şansă pentru bazele sportive din România este descentralizarea.

Suntem singurul minister care avem elaborată legea sectorială pentru descentralizarare, pe toate sectoarele şi cred că doar aşa bazele sportive vor fi administrate bine, au şansa de a fi reablitate şi nu Ministerul să ţină toate bazele şi 80-90 la sută din bugetul nostru să îl cheltuim pe administrare.

Către primăria Capitalei (n.r.: Arcul de Triumf ar urma să fie administrat de primărie)", a mai spus ministrul Sportului, Eduard Novak. 

Recent, FCSB a anunţat că se vede nevoită să joace ultimul meci din play-off cu CFR Cluj, care poate fi decisiv, la Buzău. Primele două variante sunt Stadionul Steaua şi Stadionul Arcul de Triumf. 

Afla mai multe despre: fcsbstadion arcul de triumfarcul de triumd 

viewscnt
Articole similare