Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta incredibilă primită de Mbappe: "Nebunie fără precedent!"

Oferta incredibilă primită de Mbappe: "Nebunie fără precedent!"

PSG

Comentarii

PSG e gata de "o nebunie fără precedent" pentru a păstra serviciile lui Kylian Mbappe (23 de ani), superstarul francez care a devenit cel mai important fotbalist al echipei de pe Parc des Princes. Mbappe termină contractul în vară, iar Real Madrid îl aşteaptă cu contractul pregătit, pe "Santiago Bernabeu".

Oferta incredibilă primită de Mbappe: "Nebunie fără precedent!"

Viitorul fotbalistic al lui Kylian Mbappe e încă incert, cu aproape două luni rămase din contractul pe care-l are cu PSG. Şeicii care controlează gruparea din Paris n-au reuşit să-l convingă pe Mbappe să-şi prelungească înţelegerea, iar Real Madrid stă la pândă pentru a-l transfera gratis, fotbalistul fiind "visul" lui Florentino Perez.

Real Madrid a făcut chiar şi o ofertă de 200 de milioane de euro pentru a-l semna pe Kylian Mbappe şase luni înainte de finalul contractului cu PSG, ofertă refuzată de la Paris. PSG face toate eforturile posibile pentru a-l convinge pe Mbappe să semneze, chiar şi un contract de scurtă durată.

Potrivit jurnalistului Josep Pedrerol de la El Chiriguito, PSG e gata de "o nebunie fără precedent", iar Nasser Al-Khelaifi i-a oferit lui Kylian Mbappe i-a oferit un cec în alb pe care să scrie suma pe care o doreşte pentru a semna prelungirea contractului pe Parc des Princes şi să rămână în capitala Franţei, mai ales că se apropie Cupa Mondială din Qatar, din noiembrie.

PSG e disperată să-l păstreze pe Kylian Mbappe, statul Qatar fiind cel care controlează echipa franceză. Mbappe ar urma să fie imaginea Cupe Mondiale pe care o organizează Qatarul, competiţie care se va juca pentru prima dată în istorie în zona Golfului şi pe timp de iarnă.

Kylian Mbappe a marcat 33 de goluri şi a livrat 22 de pase de gol în 42 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de PSG.

Afla mai multe despre: kylian mbappeofertapsgcontract 

viewscnt
Articole similare