Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lewandowski a cerut să plece de la Bayern". Barcelona, în alertă! Atacantul e dorit pe Camp Nou

"Lewandowski a cerut să plece de la Bayern". Barcelona, în alertă! Atacantul e dorit pe Camp Nou

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski (33 de ani) e o ţintă pentru Barcelona, pe piaţa transferurilor, şi vrea să plece de la Bayern Munchen, cu care mai are contract doar până în vara lui 2023. Lewandowski şi Bayern nu s-au înţeles pentru prelungire, iar acum agentul lui "Lewa" forţează plecarea din Germania.

"Lewandowski a cerut să plece de la Bayern". Barcelona, în alertă! Atacantul e dorit pe Camp Nou

Barcelona caută un nume greu pe care-l facă imaginea proiectului pornit de Xavi pe Camp Nou, cu Joan Laporta la conducere. "Pista" Haaland a picat, iar acum Robert Lewandowski e ţinta principală. Agentul atacantului din Polonia, Pini Zahavi, şi Barcelona au purtat deja  mai multe runde de negocieri.

Potrivit Bild, între Pini Zahavi şi şefii lui Bayern a existat astăzi (n.r. - miercuri, 27 aprilie) o întâlnire, în care Rober Lewandowski a cerut să plece din Bavaria. Supergolgheterul Lewandowski e gata să încerce o nouă provocare şi să joace pentru Barcelona, iar catalanii îl vor, chiar dacă face 34 de ani în vară. Robert Lewandowski e cunoscut pentru modul în care se pregăteşte şi stilul de viaţă echilibrat pe care-l duce, soţia sa fiind nutriţionst şi antrenor de fitness.

Barcelona ar fi gata să plătească maximum 40 de milioane de euro pentru a-l avea pe Robert Lewandowski din vară încolo, chiar dacă peste un an îl poate lua gratis pe polonez. În plus, Lewandowski ar fi gata să-şi reducă salariul pentru a putea să joace pentru Barcelona.

Robert Lewandowski a marcat 48 de goluri în toate competiţiile acestui sezon, în 43 de meciuri, timp în care şi-a trecut în cont şi şase pase de gol.

Afla mai multe despre: robert lewandowskitransferbarcelonabayern 

viewscnt
Articole similare