Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone ştie care este secretul formei bune a FCSB-ului! ”S-au maturizat, sunt mai liniştiţi!” EXCLUSIV

Ioan Andone ştie care este secretul formei bune a FCSB-ului! ”S-au maturizat, sunt mai liniştiţi!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ioan Andone a vorbit pentru Orange Sport despre forma bună a FCSB-ului.

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a VI-a din play-off-ul Ligii 1. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de liderul CFR Cluj, după un meci în care Florin Tănase a marcat de trei ori.

Echipa lui Toni Petrea traversează o formă bună şi are şanse în acest an la câştigarea titlului. Mai mult decât, este posibil ca în ultima etapă, FCSB şi CFR să joace meciul decisiv cu trofeul pe masă. 

Ioan Andone, fost campion cu ardelenii în Liga 1, a vorbit despre şansele FCSB-ului la titlu. Fostul antrenor din Liga 1 susţine că fotbaliştii lui Toni Petrea s-au maturizat şi sunt mult mai calmi, atât în apărare, cât şi în defensivă. 

”S-au maturizat, sunt mai liniştiţi!”

”S-au maturizat mult, da, au crescut mult şi Tănase, şi Olaru, în joc, nu mai zic de cei din apărare nu mai fac greşelile copilăreşti pe care le făceau. Plus Tavi Popescu, o supriză, deci au soluţii. Şi Coman foarte bine. 

Ok, nu e el de vârf de atac, dar Manchester City nu joacă cu vârf de atac. Cei trei din faţă îşi schimbă poziţia şi tot timpul o să fie unul care este în poziţie de atacant central, dar s-au maturizat, sunt mai linistiţi. Oricum, e cea mai bună echipă de atac, au jucători de calitate tehnică, peste medie”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru OrangeSport. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 48 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 42, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: fcsb-andone-liga 1 

viewscnt
Articole similare