Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu se va disputa Voluntari - FCSB în Giuleşti. MM Stoica a făcut anunţul: ”Gigi a zis că jucăm acolo!” EXCLUSIV

De ce nu se va disputa Voluntari - FCSB în Giuleşti. MM Stoica a făcut anunţul: ”Gigi a zis că jucăm acolo!” EXCLUSIV

FC Voluntari

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că FCSB nu va juca meciul cu FC Voluntari pe arena din Giuleşti.

FC Voluntari a anunţat că va disputa meciul cu FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, pe stadionul din Giuleşti, într-un comunicat oficial. Suprafaţa de joc de pe arena "Anghel Iordănescu" din Voluntari se află într-un proces de modernizare, iar echipa lui Liviu Ciobotariu e nevoită să plece de pe stadion.

Totuşi, MM Stoica a dezvăluit că FCSB nu doreşte să intre într-un conflict cu fanii rapidişti. Oficialul echipei bucureştene a aflat că Arena Naţională este disponibilă în perioada respectivă, iar partida se va disputa pe cel mai mare stadion din Bucureşti. 

”Gigi a zis că jucăm acolo!” 

”Pentru că e stadionul Rapidului şi pentru că vrem să evităm, un potenţial conflict. De ce să avem probleme de genul ăsta, o să vină mulţi suporteri de-ai noştri dacă câştigăm. Cred că la meciul cu Voluntari vom avea cel puţin 25 mii, 30 de mii. 

Giuleştiu are 14 mii, şi sunt şanse ca cei de la Rapid să aibă un conflict cu ai noştri. Se putea juca oriunde, dar să se anunţe cu 10 zile înainte, apoi doar de comun acord. Naţional Arena e liberă în data în care e meciul, suntem de acord să jucăm acolo.

Nu cred ca e problema de bani la Voluntari. Singurul stadion pe care îl acceptăm e Naţional Arena. Încă o dată spun, cu 10 zile înainte de meci poţi alege oriunde. A fost o discuţie fără să fie consultat Gigi şi era cumva între Giuleşti si Ploieşti, dar după, când am aflat că şi Arena Naţională e disponbibilă, Gigi a zis că jucăm acolo”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Meciul FC Voluntari - FCSB se joacă sâmbătă, 14 mai, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-voluntari-mm stoica 

viewscnt
Articole similare