Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miu răspunde solicitării făcute de FCSB pentru a juca pe Stadionul Steaua! "Conducătorii ştiu ce au de făcut" | EXCLUSIV

Miu răspunde solicitării făcute de FCSB pentru a juca pe Stadionul Steaua! "Conducătorii ştiu ce au de făcut" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, a oferit o primă reacţie dinspre "militari", după ce managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că s-a făcut o solicitare pentru ca echipa să joace în Ghencea.

Prima reacţie după solicitarea FCSB de a juca pe stadionul Steaua

FCSB îşi joacă ultima carte pentru a juca pe Stadionul Steaua posibila finală a campionatului cu CFR Cluj, din ultima etapă. Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a făcut o cerere oficială trimisă prin executori judecătoreşti, pentru a juca în Ghencea meciul care ar putea decide campioana. 

Informaţi a fost comentată de oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu. 

"Aşteptăm să vedem. Nu am văzut nicio solicitare şi nu e treaba mea să văd solicitările. Eu nu am văzut. Să vedem oficial şi după mai discutăm. Vine o solicitare, se analizează şi se dă un răspuns. N-a venit nimic. Nu ştiu, n-am văzut. Sunt atâtea stadioane. Au făcut solicitări la mai multe stadioane, e dreptul lor să facă. 

Sunt acolo oameni care conduc şi ştiu exact ce au de făcut. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Ce plângere? Nu mă pricep", a declarat Iulian Miu pentru Orange Sport. 

Oficialul Stelei a continuat să susţină că nu a aflat de nicio solicitare dinspre FCSB şi a dat de înţeles că procesele dintre cele două cluburi ar fi un impediment în calea visului echipei lui Gigi Becali. 

"Cred că au mai vorbit şi alţii şi lucrurile... Steaua e într-un moment formidabil, din punctul meu de vedere. Creştem copii, avem o academie senzaţională şi lucrurile vor intra... Vor fi din ce în ce mai bine.

Să tragem aer în piept, să fim calmi. Vedem, aşteptăm solicitări şi se va lua o decizie, clară şi concretă. Să se ia decizia. Să se facă solicitarea. Şi eu pot spune orice. Vrei să spun că am făcut şi eu solicitare să urc nu ştiu unde? După sărbători, vreau să fiu mai bun şi mai liniştit. Şi eu aş vrea să mă duc undeva unde s-a făcut ceva pe bani publici. 

Aici sunt nişte procese care sunt încă pe rol, se judecă şi atunci lucrurile sunt clare", a mai spus Iulian Miu. 

Afla mai multe despre: iulian miumihai stoicafcsbsteauafcsb stadion steaua 

viewscnt
Articole similare