Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ex-fotbalistul Concordiei şochează cu "obrăznicia" sa într-un local din Kiev! Ce le-a putut cere oamenilor: "A urmat conflictul"

Ex-fotbalistul Concordiei şochează cu "obrăznicia" sa într-un local din Kiev! Ce le-a putut cere oamenilor: "A urmat conflictul"galerie foto

Diverse

Comentarii

Cântăreaţa ucraineană Dasha Astafieva a povestit un eveniment care a provocat rumoare şi care l-a avut în prim-plan pe fostul fotbalist mare al naţionalei Ucrainei şi al Concordiei Chiajna, Artem Milevski, acum în vârstă de 37 de ani.

Ce a făcut Artem Milevski, fostul atacant al Concordiei Chiajna, într-un restaurant din Kiev

Cântăreaţa, care este şi model, este voluntar într-un restaurant din Kiev, în care se serveşte gratuit mâncare pentru persoanele afectate de războiul iscat de Rusia. Printre persoanele pe care le-a întâlnit artista s-a numărat şi fostul fotbalist Artem Milevski, recunoscut în Ucraina pentru performanţele sale de-a lungul carierei. 

Aflat deja în centrul unor controverse, Artem Milevski "ar fi reuşit" să producă stupoare printre voluntarii din local. 

Dasha Astafieva a susţinut că atacantul retras din activitate a venit, alături de mai mulţi prieteni, şi a cerut supă fără să plătească, aspect care i-a iritat pe cei prezenţi în restaurant. 

„Milevski a rămas la Kiev, dar a avut loc o ciocnire cu el. A venit şi a cerut supă. Unul dintre voluntarii noştri a spus <<Ştii, ai bani pentru băutură, dar nu poţi plăti pentru supă? Cheltuim aceşti bani pentru a cumpăra alimente>>. 

Adică a luat aceste şase porţii de la copiii de la Okhmatdit sau de la armată şi spune: „Dă-mi ciorbă!”. 

Nu m-am mai putut abţine, am ieşit şi am spus <<Cred că poţi să-ţi găseşti timp şi să te duci să găteşti supă cu prietenii cu care te-ai odihnit noaptea>>. 

Îmi este foarte ruşine de astfel de oameni care se comportă aşa. În ciuda faptului că mulţi ucraineni, care nu pot lupta fizic, pleacă şi ne protejează (n.r. - în armată)... Şi de la ei puteţi auzi...", a spus Astafieva într-un interviu pentru ISLND TV, citată de Football24.ua. 

Galerie foto cu Dasha Astafieva şi Artem Milevski

Artem Milevski, acuzat că a fugit din Kiev după atacul Rusiei

În urmă cu câteva zile, Artem Milevski s-a contrat cu un urmăritor pe reţelele de socializare. Faptul că a confirmat că rămâne în Kiev, printr-un mesaj, a provocat reacţia unui utilizator. 

Acesta l-a acuzat că a părăsit Kievul din prima zi a declanşării războiului şi a bombardamentelor din capitală şi că s-a întors abia după retragerea armatei ruse. De asemenea, i-a amintit că fostul fotbalist Alexander Aliyev s-a înrolat în armată încă de la startul invaziei. 

Nervos, Artem Milevski l-a jignit şi i-a spus că nu a părăsit Kievul. 

Artem Milevski, unul dintre cei mai valoroşi străini care au trecut prin Liga 1

Ucraineanul este unul dintre cele mai sonore nume care au evoluat în Liga 1. Chiajna a dat o lovitură de imagine în iarna anului 2016 cu transferul lui Milevski, atacant care a confirmat rapid. Patru goluri în cinci meciuri a marcat ucraineanul cu 50 de selecţii la naţională şi a reuşit să o revitalizeze miraculos pe Chiajna.

Totuşi, spre finalul aventurii, a fost ironizat de actualul expert Orange Sport, Cornel Dinu. 

"Milevski e un jucător care a venit şi el la Chiajna, dar aduce mai mult dacă vreţi cu umbra Doamnei Chiajna sau acestor ofiţeri albi ruşi decât cu ce a însemnat Milevski ca jucător", susţinea Cornel Dinu în 2016. 

Galerie foto cu Dasha Astafieva şi Artem Milevski

Artem Milevski 

  • data naşterii: 12 ianuarie 1985, Minsk (Belarus)
  • a jucat la Smena, Obuhiv (juniori), Borisfen Borispil (2001-02), Dinamo Kiev (2002-13), Gaziantepspor (2013-14), Hajduk (2014-15), RNK Split (2015), Concordia Chiajna (2016), Tosno (2016-2017), Dinamo Brest (2017-2018, 2018-2019), Kisvarda (2018) şi FK Minaj (2021). 
  • are 8 goluri în 50 de selecţii la "naţională", sferturi de finală la CM 2006 cu Ucraina, argint la CE 2006 cu Ucraina U21
  • are în palmares 4 titluri, 4 Cupe, 5 Supercupe cu Dinamo Kiev
  • a fost fotbalistul anului în Ucraina (2008, 2009), golgeter al Ucrainei, cu 17 goluri marcate (2010)

 Galerie foto

Afla mai multe despre: artem milevskiconcordia chiajnarestaurant kiev fotbalist concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare