Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un singur mare absent. Helmut Duckadam a spus ”pas” invitaţiei din Ghencea: ”Am avut treabă”

EXCLUSIV Un singur mare absent. Helmut Duckadam a spus ”pas” invitaţiei din Ghencea: ”Am avut treabă”

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Unirea Slobozia, în primul meci al etapei a IX-a, penultima, a play-off-ului Ligii 2.

Helmut Duckadam a spus ”pas” invitaţiei din Ghencea: ”Am avut treabă” 

La meci au asistat antrenorul Anghel Iordănescu şi mai mulţi componenţi ai echipei Steaua care, la 7 mai 1986, câştiga, la Sevilla, Cupa Campionilor Europeni.

Lovitura de începere a fost dată de fostul atacant Victor Piţurcă. În pauză, "eroii de la Sevilla", între care s-au numărat Radu II, Pistol, Marius Lăcătuş, Gavilă Balint, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Majearu, Iovan, Bumbescu, au fost premiaţi de conducerea clubului. 

De la meci a lipsit Helmut Duckadam! Chestionat pe marginea absenţei sale de la festivitatea dedicată câştigării CCE, Duckadam a explicat motivul.

”Ştiu că CSA Steaua marchează momentul câştigării Cupei Campionilor Europeni. Am fost invitat de Ştefan Iovan, dar, am avut ceva treabă la Constanţa şi nu am putut onora invitaţia”, a precizat „Eroul de la Sevilla”.

Duckadam are o relaţie rece cu ultraşii din Peluza Sud, care i-au reproşat în ultima perioadă că a ales să se situeze în tabăra lui Becali în războiul cu CSA Steaua.

Daniel Opriţa speră într-o minune când vine vorba de promovare: ”Speranţa moare ultima. Şansele sunt destul de meci”

Afla mai multe despre: helmut duckadamsteaua 

viewscnt
Articole similare