Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica "a erupt" la final şi s-a contrat cu un stewart! "Jos, jos!". Ce a făcut pe stadion oficialul după Universitatea Craiova - FCSB 0-1 | VIDEO

MM Stoica "a erupt" la final şi s-a contrat cu un stewart! "Jos, jos!". Ce a făcut pe stadion oficialul după Universitatea Craiova - FCSB 0-1 | VIDEO

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a avut o reacţie inedită, după ce echipa antrenată de Toni Petrea s-a impus în faţa Universităţii Craiova, scor 1-0. Un stewart a încercat să împiedice bucuria oficialului.

Mihai Stoica a fugit spre galerie după Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Un stewart a vrut să-l oprească

Tensiunea finalului de play-off s-a resimţit în Oltenia, unde FCSB a câştigat pe final derby-ul cu Universitatea Craiova. Victoria era esenţială pentru echipa finanţată de Toni Petrea, pentru a rămâne cu şanse în ultimele două etape din play-off, în duelul direct cu campioana CFR Cluj. 

Intens s-a trăit meciul atât pe terenm cât şi în tribunele Stadionului "Ion Oblemenco", unde fanii olteni au făcut o atmosferă sud-americană

Aşa cum era de aşteptat, Mihai Stoica a trăit cu sufletul la gură partida, iar golul marcat de Ivan Mamut, cu Universitatea Craiova, i-a adus prima bucurie duminică seara. 

După fluierul de final al lui Istvan Kovacs, MM Stoica "a erupt" la oficiala arenei din Oltenia. Managerul general al FCSB a pornit bucuria alături de persoanele din jurul său şi a decis s-o continue lângă sectorul destinat fanilor FCSB, într-un moment spontan, care a fost surprins de camerele care au transmis partida. 

Mihai Stoica a parcurs câţiva zeci de metri către zona fanilor oaspeţilor şi s-a urcat pe gardul care separă sectoarele. 

Imediat, un stewart l-a îndemnat să se dea jos, în timp ce se bucura. Iritat, oficialul i-a făcut semn să-l lase şi a continuat să se bucure în direcţia fanilor FCSB preţ de câteva momente. 

VIDEO | Cum s-a bucurat Mihai Stoica

VIDEO Universitatea Craiova - FCSB 0-1, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1.

În penultima etapă a play-off-ului, CFR Cluj o primeşte acasă pe Universitatea Craiova, iar FCSB se deplasează la Voluntari.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbuniversitatea craiovamihai stoica stewartmihai stoica bucurie universitatea craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare