Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ivan Mamut, gol de senzaţie împotriva fostei echipe! Croatul a marcat cu călcâiul primul gol în tricoul FCSB-ului

VIDEO | Ivan Mamut, gol de senzaţie împotriva fostei echipe! Croatul a marcat cu călcâiul primul gol în tricoul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB se îndrepta către o remiză, până ca Mamut să dea lovitura.

Ivan Mamut, gol de senzaţie, cu călcâiul, împotriva fostei echipe

FCSB avea nevoie de victorie împotriva Universităţii Craiova pentru a menţine diferenţa de două puncte faţă de CFR Cluj, cu doar două etape rămase în urma duelului cu oltenii.

Elevii lui Toni Petrea nu au arătat la fel de bine ca în ultimele meciuri împotriva Craiovei, ba chiar au fost dominaţi în Bănie, în faţa a 30.000 de fani.

Baiaram a lovit bara, Koljic a marcat, dar reuşita sa a fost anulată pentru offside, iar roş-albaştrii nu păreau că au forţa pentru a modifica tabela.

Apoi a lovit Ivan Mamut! Atacantul adus de Gigi Becali chiar de la Universitatea Craiova a marcat primul său gol în tricoul FCSB-ului împotriva fostei echipe.

Nu doar că reuşita sa a fost una mai mult decât importantă, în ultimele minute, la scorul de 0-0, ci a şi venit cu o super execuţie, cu călcâiul.

Până la acest meci, Mamut jucase doar 312 minute pentru FCSB.

Afla mai multe despre: ivan mamut 

viewscnt
Articole similare