Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dragomir acuză că FRF şi LPF ar favoriza-o pe CFR în lupta pentru titlu: ”O părtinire clară”. Ce l-a nemulţumit

EXCLUSIV | Dragomir acuză că FRF şi LPF ar favoriza-o pe CFR în lupta pentru titlu: ”O părtinire clară”. Ce l-a nemulţumit

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir este de părere că atât LPF, cât şi FRF o favorizează pe CFR Cluj în lupta pentru titlu.

FCSB a reuşit să se impună la limită în faţa Universităţii Craiova, cu scorul de 1-0, în deplasare şi rămâne la două puncte de liderul CFR Cluj.

Dumitru Dragomir este de părere că lupta pentru titlu se va da până la final, însă nu crede că Universitatea Craiova o va putea încurca pe CFR Cluj, în etapa următoare.

Dragomir, impresionat de meciul Universitatea Craiova - FCSB 0-1: ”O partidă foarte spectaculoasă”

Fostul preşedinte al LPF laudă meciul făcut de cele două echipe, dar şi pe patronii lor. Dumitru Dragomir este de părere că forţa celor două cluburi vine şi din faptul că patronii lor îşi conduc autoritar echipele:

”Pentru finalul ăsta de campionat, U Craiova nu va mai conta deoarece ei îşi văd interesul în meciul de Cupă. Aşa că finala campionatului tot între FCSB şi CFR Cluj se va disputa, în ultima partidă a sezonului.

Multă lume spune că a fost un gol norocos, cel al lui Mamut. Norocos, nenorocos, rezultatul a fost 1-0 pentru FCSB. S-a văzut clar că a fost o partidă foarte spectaculoasă şi, ţine-ţi minte ce vă spun, Craiova şi FCSB au arătat că stau bine nu numai în teren, dar şi din punct de vedere organizatoric, la nivel de club.

Şi la Craiova, şi la FCSB sunt oameni care lucrează trăznet în materie de organizare. Aşa se întâmplă când un club e condus de un singur om, nu de 100.

Pentru sezonul următor, sunt convins de la Craiova nu va pleca nimeni. Pentru că Rotaru ştie să-şi plătească foarte bine jucătorii”, a spus Dragomir pentru orangesport.ro.

Dragomir acuză LPF şi FRF că o favorizează pe CFR Cluj

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir susţine că CFR Cluj are un uriaş avantaj în lupta pentru titlu. Fostul şef al LPF este de părere că cele două foruri ar fi trebuit să programeze la aceeaşi oră meciuril lui CFR şi FCSB, încă din această etapă.

Dragomir s-a arătat deranjat şi de atitudinea celor de la MApN, care nu sunt de acord ca FCSB să joace în Ghencea derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă:

”Ce vreau, însă, să vă spun e altceva. Mi se pare strigător la cer faptul că FCSB nu poate juca ultimul meci din campionat în Bucureşti. Este incredibil ca o echipă bucureşteană, indiferent că e patronată de Becali sau de cine o fi, să nu poată disputa finala campionatului în capitală.

Mi-am dat seama că există, atât din partea Federaţiei, dar şi din partea Ligii, o părtinire clară pentru CFR, din momentul în care cele două partide "surori" nu au fost programate să se dispute la aceeaşi oră şi în aceeaşi zi.

Eu, dacă eram preşedintele Ligii, nici nu discutam, indiferent de riscurile care ar fi existat, aş fi făcut tot posibilul ca meciul FCSB - CFR Cluj să se dispute pe stadionul Steaua.

Cum naibii să joci o finală de campionat la Buzău sau la Giurgiu? Numai în fotbalul românesc se poate întâmpla aşa ceva”, a mai Dumitru Dragomir pentru orangesport.ro.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare