Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea arbitri străini, CFR nu. Cum va fi "împăcat" Becali: "Să mi-l dea pe el. O să fiu liniştit!"

FCSB vrea arbitri străini, CFR nu. Cum va fi "împăcat" Becali: "Să mi-l dea pe el. O să fiu liniştit!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) nu s-a înţeles cu rivalii de la CFR Cluj în privinţa arbitrului de la meciul direct din ultima etapă a play-off-ului, care este posibil să se joace cu titlul pe masă. Becali vrea arbitri străini, CFR Cluj nu vrea, dar omul de afaceri din Pipera va sta liniştit dacă Istvan Kovacs va arbitra derby-ul.

FCSB şi CFR Cluj nu s-au înţeles după ce au existat discuţii pentru a avea arbitri străini la derby-ul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Gigi Becali vrea ca meciul să fie condus de un central din străinătate, Cristi Balaj a venit cu varianta video arbitrajului dinspre CFR Cluj.

FCSB vrea arbitri străini, CFR nu. Cum va fi "împăcat" Becali: "Să mi-l dea pe el. O să fiu liniştit!"

Meciul FCSB - CFR Cluj ar putea avea ca miză titlul de campioană dacă FCSB şi CFR Cluj îşi câştigă meciurile din penultima etapă a play-off-ului, cu FC Voluntari şi U Craiova. Gigi Becali îl vrea pe Istvan Kovacs la centru în posibilul meci de titlu, asta pentru că şefii CFR-ului nu au fost de acord cu varianta arbitrilor străini, nici VAR-ul nu a putut fi implementat.

„Eu vreau în continuare arbitri străini la meciul cu CFR Cluj, dar nu am avut cu cine să mă înţeleg. Nu au vrut ăia de la Cluj, ce vreti să mai fac eu? Vreţi să mă duc la Vassaras, în birou? Nu, tată! N-o să mă mai milogesc de nimeni. Să mi-l dea pe Kovacs şi cu asta basta. Dacă Kovacs va arbitra ca în Manchester City-Real Madrid, atunci o să fiu liniştit”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

FCSB - CFR Cluj, cu titlul pe masă în utlima etapă a play-off-ului Ligii 1?

Cu două etape înainte de finalul campionatului, FCSB şi CFR Cluj sunt despărţite de două puncte în clasament şi au meci direct în ultima rundă din play-off. Dacă această distanţă se va menţine şi după meciurle cu FC Voluntari, respectiv U Craiova, atunci cele două formaţii se vor duela cu titlul pe masă, în Ghencea sau la Buzău.

În acest moment, CFR Cluj e lider în clasamentul Ligii 1, cu 54 de puncte, în timp ce FCSB e pe locul doi, cu 52 de puncte.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbarbtiriistvan kovacscfr cluj 

viewscnt
Articole similare