Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie după ce Florin Tănase l-a "periat" pe Vasile Dîncu în direct la TV: "Asta e ţara în care trăim!" | EXCLUSIV

Reacţie după ce Florin Tănase l-a "periat" pe Vasile Dîncu în direct la TV: "Asta e ţara în care trăim!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani) l-a "periat" pe Vasile Dîncu, ministrul Apărării, la finalul victoriei cu U Craiova (1-0, în Bănie) şi spus că, dacă va fi să se joace cu titlul pe masă, îşi doreşte ca meciul cu CFR Cluj să joace în Ghencea şi speră ca Vasile Dîncu - "un om bun" - să permită accesul roş-albaştrilor pe noul stadion.

FCSB îşi doreşte să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, se joace pe noul stadion din Ghencea, dacă se va disputa cu titlul pe masă.

Reacţie după ce Florin Tănase l-a "periat" pe Vasile Dîncu în direct la TV: "Asta e ţara în care trăim!" | EXCLUSIV

Florin Tănase a întărit, din nou, ideea că FCSB vrea să joace în Ghencea meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, dacă această partidă va avea ca miză titlul de campionă a României. Căpitanul FCSB a vorbit la flash-interviul de după victoria cu U Craiova despre acest lucru, iar vorbele sale au provocat reacţii în studioul Orange Sport.

Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii Sport Center, a spus dezdănăjduit că fotbaliştii au ajuns "să se dea bine pe lângă miniştrii" ca să le fie permis accesul pe noul stadion din Ghencea, construit din bani publici.

"România, ţara în care fotbaliştii se dau bine pe lângă miniştrii ca să aibă voie să joace pe un stadion construit din banii noştri. Asta e ţara în care trăim. Nu cred că era cazul şi nu cred nici că Vasile Dîncu ascultă ce păreri bune are Florin Tănase despre el", a spus Silviu Tudor Samuilă, completat de Constantin Zotta:

"Chiar dacă ascultă, nu cred că ţine cont de ele", a declarat Zotta, la Sport Center, imediat după ce l-a auzit pe Florin Tănase.

FCSB - CFR Cluj, cu titlul pe masă în utlima etapă a play-off-ului Ligii 1?

Cu două etape înainte de finalul campionatului, FCSB şi CFR Cluj sunt despărţite de două puncte în clasament şi au meci direct în ultima rundă din play-off. Dacă această distanţă se va menţine şi după meciurle cu FC Voluntari, respectiv U Craiova, atunci cele două formaţii se vor duela cu titlul pe masă, în Ghencea sau la Buzău.

În acest moment, CFR Cluj e lider în clasamentul Ligii 1, cu 54 de puncte, în timp ce FCSB e pe locul doi, cu 52 de puncte.

Afla mai multe despre: florin tănasevasile dincughenceastadionreactii 

viewscnt
Articole similare