Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua perlă a fotbalului românesc? Fiul fostului internaţional român, pregătit să facă pasul la seniori: ”Îi prevăd un viitor foarte bun”

Noua perlă a fotbalului românesc? Fiul fostului internaţional român, pregătit să facă pasul la seniori: ”Îi prevăd un viitor foarte bun”galerie foto
Comentarii

Eugen Trică a vorbit la superlativ despre fiul său Atanas, care a făcut pasul la prima echipă a Universităţii Craiova în acest sezon.

Atanas Trică, fiul lui Eugen şi nepotul lui Ilie Balaci, a debutat în acest sezon la Universitatea Craiova, marcând şi primul său în Liga 1, la doar 17 ani, împotriva lui Dinamo.

Atacantul a reuşit să însumeze doar trei apariţii la seniori până acum, dar tatăl său este de părere că, dacă va munci aşa în continuare, va putea în curând să facă pasul în fotbalul mare.

Totuşi, Atanas Trică este atenţionat de Eugen că pentru a ajunge noua perlă a fotbalului românesc, precum Ilie, Popescu sau Petrila, trebuie să continue să dea tot la antrenamente.

Fotbalistul de 17 ani nu va fi în lot la meciul cu FCSB, dar are şansa să impresioneze la echipa a doua a Craiovei şi să ajungă în planurile lui Reghecampf pentru sezonul viitor.

Noua perlă a fotbalului românesc?

El joacă acum la echipa a doua şi nu e în lot pentru meciul cu FCSB. I-am spus să îşi vadă de treabă şi să fie bucuros că a fost chemat să facă antrenamente cu echipa mare, să joace şi să marcheze.

Acum nu l-a mai chemat, dar e la fel de serios la echipa a doua şi se bucură când dă gol. El dă 100% şi la U17 şi U18, oriunde îl pui să joace! Asta e mare lucru.

Atanas chiar e la mine acum, câteva zile şi sunt fericit că munceşte mult şi e foarte serios. Mi-aş dori în primul rând să fie sănătos, pentru că în rest ştie ce are de făcut pe teren.

Îi mai dau câteva sfaturi, urmăresc meciurile şi mai completez pe lângă ce îi spune antrenorul. Dacă e serios şi munceşte la fel în continuare, îi prevăd un viitor foarte bun.

La cum îl cunosc eu pe Ati, va face lucruri bune în viitorul apropiat şi sunt sigur că va juca într-un campionat puternic!

Depinde de el dacă se va vorbi ca de Tavi, Petrila sau Rareş Ilie. Se va vorbi şi de el, aşa cum s-a întâmplat după meciul cu Dinamo. Ai realizări, vorbeşte lumea!”, a declarat Eugen Trică, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: atanas trică 

viewscnt
Articole similare