Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist român, înlocuitorul lui Danjuma? Propunerea lui Gică Craioveanu: ”Îl văd la Villarreal”. Ce alţi doi români ”transferă” în LaLiga legenda Craiovei

Un fotbalist român, înlocuitorul lui Danjuma? Propunerea lui Gică Craioveanu: ”Îl văd la Villarreal”. Ce alţi doi români ”transferă” în LaLiga legenda Craiovei

Fotbal intern

Comentarii

Gică Craioveanu a propus trei fotbalişti români echipelor din Spania.

Plecat de la Craiova în 1994, în schimbul sumei de un milion de euro, Gică Craioveanu a petrecut nu mai puţin de 12 ani din cariera sa de fotbalist în Spania.

Fostul atacant a petrecut patru sezoane la Real Sociedad, patru la Villarreal şi patru la Getafe, echipă pentru care evolua când s-a retras, în 2006.

Craioveanu a însumat peste 300 de apariţii în Spania, marcând aproape 70 de goluri, şi încă urmăreşte cu interes campionatul iberic.

Iar fostul atacant al Craiovei este de părere că trei fotbalişti români ar putea călca pe urmele sale şi juca în LaLiga, poate chiar la Villarreal.

În cazul în care ”Submarinul galben” îl vinde pe Arnaut Danjuma, Craioveanu este de părere că Andrei Ivan l-ar putea înlocui sau chiar Alex Cicâldău, în funcţie de profilul de jucător dorit.

Mai mult, confirmând şi spusele lui Ioan Andone, fostul internaţional român este de părere că Florin Tănase ar putea face pasul către semifinalista din această ediţie a Champions League.

Un fotbalist român, înlocuitorul lui Danjuma?

Foarte realist, eu spun că putem avea jucători la nivelul acesta, în tricoul lui Villarreal!

Tănase, despre care spunea Ioan Andone, eu cred că are multă calitate şi, dincolo de asta, faptul că marchează foarte mult, deşi nu e vârf, îi aduce un plus foarte apreciat în evaluările pe care le-ar face un club de aici.

Îi văd la Villarreal sau la un club de acest nivel şi pe Cicâldău sau Ivan. Mai ales că se zvoneşte că Villarreal îl va vinde pe Danjuma.

Noi avem jucători de talent, trebuie să renunţăm însă la mentalitatea mulţumirii cu puţin! Gata, ne-am transferat, avem salariu mare… şi ce facem?

Eu am plecat la 27 de ani din România şi am ieşit de două ori golghter! Nu m-am grăbit să plec repede, câine surd la vânătoare!”, a declarat Gică Craioveanu, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: gică craioveanu 

viewscnt
Articole similare