Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a pus capăt carierei după ce clubul a fost preluat de Anamaria Prodan: "Mi s-a făcut scârbă"

Antrenorul care a pus capăt carierei după ce clubul a fost preluat de Anamaria Prodan: "Mi s-a făcut scârbă"

Fotbal intern

Comentarii

Vasile Miriuţă este director tehnic în Liga 3, la CS Baia Mare, iar antrenorul a recunoscut care a fost momentul în care s-a hotărât să renunţe la meseria de tehnician.

Vasile Miriuţă, dur la adresa impresarei Anamaria Prodan

Vasile Miriuţă a ales un proiect în oraşul natal, după ultimele deziluzii din cariera de antrenor. El a făcut referire la perioada petrecută la Hermannstadt, unde a fost înlocuit de fosta conducere, din care făcea parte şi Anamaria Prodan. 

„Nu vreau să mă dau mare. Eu de aia m-am lăsat de antrenorat. Mi s-a făcut scârbă. Când am fost la Sibiu, am avut rezultate, a venit ştiţi cine, un fel de patron şi a doua zi m-a dat afară. Mi s-a făcut scârbă şi am zis că nu voi mai antrena. Mi s-a făcut scârbă. Am antrenat 14 ani.

Îmi convine, îmi face placere şi iubesc meseria de antrenor, să vin la mine acasă, unde încerc să facem ceva, decât să stau undeva să… hai să zicem să mi se comande. Dar cam asta este”, a spus Vasile Miriuţă la Playsport Live.

Deşi a oferit alte exemple în care a acceptat să discute cu foştii patroni, aceeaşi colaborare nu a regăsit-o şi cu Anamaria Prodan. 

„Nu există patron nici în Romania, nici afară, care să nu discute cu antrenorul. Dar să fie constructive. Şi eu, când eram la CFR, în primul meu mandat, era domnul Paszkany patron. Mergeam la dansul cu o zi înainte de meci, mă întreba: Loti, cum mă lua el, cum facem echipa, mă mai lua aşa… dar nu să iţi impună, ci constructiv.

Veneam cu un argument, el îmi zicea că a văzut şi el aia, dar totul era constructiv. Nimeni nu e prost, dacă vine un patron… că aş vrea să îl văd pe Gigel… Nimeni nu e prost. 

Nu am avut niciodată relaţie cu doamna Prodan. Nu am avut o relaţie de prietenie, nu am luat niciodată jucători de la dânsa. O respectam, pentru că era soţia prietenului meu, Laurenţiu Reghecampf", a mai spus Vasile Miriuţă. 

Până la 53 de ani, Vasile Miriuţă le-a condus, ca principal, pe: Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Gyor, ASA Târgu Mureş, Energie Cottbus, Concordia Chiajna, Dinamo, Kisvarda, Hermannstadt şi Baia Mare. 

Afla mai multe despre: vasile miriuţăanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare