Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică poate pleca de la Al-Shabab! Decizia conducerii cu câteva săptămâni înainte de finalul sezonului

Şumudică poate pleca de la Al-Shabab! Decizia conducerii cu câteva săptămâni înainte de finalul sezonului
Comentarii

Marius Şumudică a avut un început bun la Al-Shabab FC. După ce a ajuns la Riyadh, în Arabia Saudită, antrenorul român a calificat echipa din grupa de Liga Campionilor, dar conducerea are o altă condiţie pentru a continua colaborarea.

Ce trebuie să facă Marius Şumudică pentru a rămâne la Al-Shabab

Fostul tehnician al lui CFR Cluj a revenit în Arabia Saudită la echipa faţă de care şi-a arătat aprecierea în mai multe rânduri. 

Ajuns în martie, Marius Şumudică a pregătit din scurt echipa pentru grupa de Liga Campionilor Asiei, dar şi pentru meciurile din campionat. Dacă în Liga Campionilor s-a calificat în optimi, după ce a câştigat grupa, miza s-a mutat în campionat. 

Actualul contract al principalului expiră într-o lună, iar părţile sunt prudente în privinţa continuării. 

Recent, presa din Arabia Saudită a scris despre intenţia conducerii faţă de Marius Şumudică. "Soarta sa la Al-Shabab e legată de rezultatele din campionat". 

Jurnaliştii anunţă că decizia continuării cu Şumudică "a fost suspendată" pentru moment, "până la finalul sezonului". 

Conducătorii aşteaptă să vadă cum se va descurca echipa în ultimele cinci etape din campionatul Arabiei Saudite, cu: Al Nasr, Al Faysaly, Al Raed, Al Taawon şi Al Ahli. 

Inclusiv clasarea de la finalul sezonului va conta, întrucât la Al-Shabab se doreşte "locul secund sau al treilea"

  • În cele şapte meciuri cu Marius Şumudică, echipa a câştigat cinci partide, a remizat o dată şi a pierdut semifinala cu Al Hilal din cupă. 
  • 4 e locul ocupat de Al-Shabab în campionat, cu 47 de puncte, la un punct de Al Nasr, la două de Al Hilal şi la 13 de liderul Al Ittihad. 

În contractul lui Marius Şumudică există o clauză de prelungire a contractului pentru încă un sezon, dacă va îndeplini obiectivul clubului. 

"Al Shabab este o echipă care m-a făcut să mă simt respectat şi iubit. Am simţit mereu că exista o conexiune între noi. Aveţi un loc special în inima mea. Voi da tot ce am mai bun pentru voi şi pentru club", a susţinut românul după prezentarea oficială. 

Ajuns la 51 de ani, Marius Şumudică are în palmares un titlu şi o Supercupă a României, ambele câştigate alături de Astra, în 2016.

Antrenorul le-a mai pregătit în carieră pe Rocar, Inter Gaz, Progresul, Gloria Bistriţa, Rapid, Kavala (Grecia), Astra, de două ori, Braşov, Vaslui, U Cluj, Al Shaab (Emiratele Unite), Chiajna, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, CFR şi Malatyaspor, aflându-se acum la al doilea mandat la Al Shabab.

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica al shababal shabab 

viewscnt
Articole similare