Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ioan Andone ştie unde se va face diferenţa în meciul Craiova - FCSB + Pe cine mizează în duelul din Bănie: ”Îmi inspiră mai multă încredere”

EXCLUSIV Ioan Andone ştie unde se va face diferenţa în meciul Craiova - FCSB + Pe cine mizează în duelul din Bănie: ”Îmi inspiră mai multă încredere”
Comentarii

Universitatea Craiova şi FCSB se vor întâlni duminică, 8 mai, de la ora 19:00, în cadrul etapei a opta a play-off-ului Ligii 1, acest meci fiind decisiv pentru ambele echipe angrenate în lupta la titlu.

EXCLUSIV Ioan Andone ştie unde se va face diferenţa în meciul Craiovei cu FCSB + Pe cine mizează în duelul din Bănie 

Cu şanse mici la titlu, CSU Craiova va arbitra lupta dintre FCSB şi CFR Cluj. 

Ioan Andone a prefaţat partida din Bănie şi a explicat unde crede el că se va face diferenţa! 

”Dificil de spus un rezult pentru că şi Craiova într-o zi bună poate să câştige împotriva FCSB-ului, dar FCSB nu ştiu de ce îmi dă mai multă încredere pentru că au reuşit meciuri excepţionale în trecut la Craiova şi e o istorie.

Sunt convins că echipa Craiova va face orice să câştige împotriva FCSB-ului. Se întâlnesc două atacuri cu jucători tineri, asta e un lucru pozitiv pentru fotbalul romanesc că există jucători tineri care au confirmat. Cele două distribuţii sunt echilibrate cu un plus pentru FCSB.

(n.r. ce poate să facă diferenţa) Apărarea, organizarea defensivă, dacă vorbim ce soluţii are FCSB în linia de fund, Popescu, Miron, Cristea, Radunovic, o apărare bună, care n-a mai gafat cum au facut înainte. Dincolo lipseşte Screciu, dar a intrat Găman, joacă cu Vătăjelu, cu Găman, Papp şi Bancu. Bancu e jucător cel mai ofensiv şi periculos pentru faza de atac, dar sunt convins că  FCSB va forţa atacurile în zona lui, să nu poată să urce foarte mult.

Eu cred că organizarea defensivă şi echipa care reuşeşte să nu primească gol va câştiga!”, a declarat Ioan Andone pentru Orange Sport.

În turul play-off-ului, oltenii s-au impus la Bucureşti cu scorul de 3-2. 

Sunt toate şansele ca meciul Universitatea Craiova - FCSB să fie „sold out”. Ceea ce nu poate decât să-l bucure pe Laurenţiu Reghecampf. Încă dinaintea rundei trecute, antrenorul oltenilor a făcut apel la mobilizarea suporterilor: „Vreau să avem 25.000 de oameni în tribune la meciul cu Voluntari, «să ia foc» stadionul, să transmitem un mesaj puternic către celelalte echipe şi către celelalte concurente la primele două locuri, că suntem puternici şi că luptăm până la capăt”. 

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare