Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul din Liga 1 care ar putea evolua pentru Villarreal sau Valencia: ”S-ar bate pentru postul de titular fără probleme”

Jucătorul din Liga 1 care ar putea evolua pentru Villarreal sau Valencia: ”S-ar bate pentru postul de titular fără probleme”

FCSB

Comentarii

Ioan Andone este de părere că Florin Tănase s-ar putea bate pentru un loc de titular la Villarreal sau Valencia ”fără probleme”.

Aflat într-o formă de zile mari, se poate discuta din nou despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB, care ar costa doar trei milioane de euro.

Dacă Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro pentru Tavi Popescu, Darius Olaru sau Ianis Stoica, latifundiarul s-a resemnat că trebuie să renunţe la Tănase pentru o sumă mai modestă.

Din nou golgheterul Ligii 1, decarul FCSB-ului traversează o perioadă foarte bună şi poate visa că va ridica titlul alături de roş-albaştri înainte de a pleca de la club.

Dacă s-a tot vorbit despre transferul lui Tănase în ţările arabe, Ioan Andone este de părere că internaţionalul român poate evolua la un nivel mult mai înalt.

”Fălcosul” a afirmat că deşi Tănase nu s-ar putea impune la unul dintre cluburile din elita Europei, acesta ar putea fi titular la o echipă precum Valencia sau Villarreal.

Jucătorul din Liga 1 care ar putea evolua pentru Villarreal sau Valencia

Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest.

Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa.

La Valencia, Villarreal, ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun. Are peste 200 de meciuri în Liga 1.

El e un jucător pregătit să joace afară, la un club bun din vest. Cred că se poate vinde pe milioane. Că or fi cinci, că or fi 10, că or fi şapte, sau trei.

Ar putea să joace în Spania, sau în Italia. Chiar în Italia. Are calitate să joace acolo, Tănase aleargă mult, face şi faza de apărare.

Ăsta e un jucător pregătit să joace în străinătate”, a declarat Ioan Andone, pentru as.ro.

În actuala stagiune, decarul FCSB-ului a reuşit să marcheze de 19 ori în Liga 1, jucând predominant mijlocaş, după ce sezonul trecut îşi trecuse în cont titlul de golgheter cu 24 de reuşite, dar jucase în atac.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare