Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Nelu Varga s-a săturat! Cinci jucători, OUT de la CFR. Cel mai bine plătit fotbalist de la club pleacă din Gruia

BREAKING | Nelu Varga s-a săturat! Cinci jucători, OUT de la CFR. Cel mai bine plătit fotbalist de la club pleacă din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj pregăteşte schimbări majore din vară, din pricina rezultatelor fluctuante din acest an.

CFR Cluj a început cum nu se putea mai bine actualul sezon al Ligii 1, cu şapte victorii din şapte, sub comanda lui Marius Şumudică.

Doar şapte etape i s-au permis acestuia pe bancă însă, întrucât forma echipei din cupele europene nu se compara cu cea din campionat.

Clujenii au ajuns din preliminariile Champions League în grupele Conference League, un lucur inacceptabil pentru conducere, care l-a readus pe Dan Petrescu imediat după eliminarea din play-off-ul Europa League.

Cu un lot ”asamblat” de predecesorul său, ”Bursucul” s-a văzut nevoit să se bazeze din ce în ce mai mult pe veteranii prezenţi şi în ultimul său mandat la club, aducând la rândul său mai mulţi jucători, fără să îi vândă pe cei prezenţi.

Aşadar, CFR s-a trezit cu un lot de aproape 40 de jucători, fără posibilitatea de a îi include pe toţi pe diversele liste pentru competiţiile în care evolua campioana României.

Aşadar, schimbări majore sunt anunţate în Gruia în vară, iar primul obiectiv de pe lista este subţierea lotului mult prea numeros.

Nelu Varga s-a săturat! Cinci jucători, OUT de la CFR

Conform Fanatik, Nelu Varga a decis deja care sunt primii cinci jucători cărora le va rezilia contractele, în frunte cu cel mai bine plătit jucător de la club, Alex Chipciu.

Pe lângă fostul star de la FCSB, Rachid Bouhenna, Guessouma Fofana, Runar Sigurjonsson şi Cătălin Itu ar mai fi pe lista neagră a conducătorului din Gruia.

Pe lângă faptul că lotul este prea numeros, cei cinci jucători nici nu sunt pe placul lui Dan Petrescu, care i-a folosit sporadic sau deloc pe fiecare.

Cătălin Itu, readus din împrumutul de la Dinamo, nu a mai avut loc pe listă, conform ”Bursucului”, în timp ce Fofana nu a mai jucat din august, iar Bouhenna din decembrie.

Sigurjonsson şi Chipciu au mai prins echipa, însă nu destul pentru a justifica salariile importante pe care le primesc, aşa că patronul a decis că nu îi mai doreşte la club.

Forma slabă a echipei a mai fost un factor pentru care Varga şi Petrescu au considerat că este nevoie de schimbări, CFR putând să piardă al cincilea titlu consecutiv din mână, deşi o conducea pe FCSB la 14 puncte.

Afla mai multe despre: nelu varga 

viewscnt
Articole similare