Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi din cauza elevilor săi! Atac dezlănţuit al antrenorului: ”Sunteţi penibili!”

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi din cauza elevilor săi! Atac dezlănţuit al antrenorului: ”Sunteţi penibili!”

CFR Cluj

Comentarii

În ciuda faptului că au reuşit să o învingă pe Farul, jucătorii CFR-ului nu au scăpat de furia lui Dan Petrescu.

Deşi ajunsese să aibă un avans de 14 puncte faţă de FCSB la finalul sezonului regular, CFR are mari emoţii că va putea cuceri al cincilea titlu consecutiv.

După înjumătăţirea punctelor şi rezultatele modeste obţinute în play-off, avansul campioanei a fost redus la doar două puncte, motiv de mare îngijorare pentru Dan Petrescu.

CFR se află la mâna sa, astfel că va câştiga titlul dacă se va impune în următoarele două etape şi va scoate măcar o remiză cu FCSB, dar clujenii par a fi proprii inamici.

Forma slabă a elevilor lui Dan Petrescu este principalul motiv pentru care CFR a fost prinsă din urmă, iar ardelenii au fost la un pas să o comită şi în ultima etapă.

Campioana României s-a impus cu 1-0 împotriva Farului, graţie unui gol marcat de Daniel Bîrligea în repriza secundă, primul în tricoul CFR-ului.

La fel ca la meciul cu Voluntari, când Nana Boateng l-a salvat pe Petrescu cu un gol pe final de meci, formaţia clujeană a ”tremurat” şi a obţinut cu şansă victoria.

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi din cauza elevilor săi

La pauza meciului, Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi i-a certat pe jucătorii săi, ţipând la aceştia pentru felul în care au evoluat în prima repriză.

Sunteţi penibili! Nu-mi vine să cred că puteţi să jucaţi aşa! V-aş scoate pe toţi!”, le-ar fi spus ”Bursucul” elevilor săi, conform gsp.ro.

Potrivit sursei citate, situaţia este gravă în tabăra campioanei, iar jucătorii trec prin momente grele din punct de vedere mental.

Băieţii sunt obosiţi. Nu doar fizic, dar mai ales psihic, parcă sunt blocaţi. Şi nu ştiu ce să mai facă să depăşească această stare", ar mai fi destăinuit Petrescu.

În următoarea etapă, CFR va disputa ultimul meci ”uşor” din play-off, împotriva lui FC Argeş, în timp ce FCSB va da peste Craiova.

În ultimele două runde, pe clujeni îi aşteaptă cele două ”finale”, prima împotriva oltenilor, iar următoarea împotriva rivalei FCSB.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare