Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu a recunoscut superioritatea Farului: "Mult mai bună în prima repriză. Doar victoria mă bucură, e clar!"

Petrescu a recunoscut superioritatea Farului: "Mult mai bună în prima repriză. Doar victoria mă bucură, e clar!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul CFR-ului, a reacţionat la finalul meciului câştigat cu Farul, 1-0 în Gruia, în play-off-ul Ligii 1.

Petrescu a recunoscut superioritatea Farului: "Mult mai bună în prima repriză. Doar victoria mă bucură, e clar!"

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 împotriva Farului, în play-off-ul Ligii 1, deşi a jucat slab şi a fost dominată în prima repriză de Farul.

La flash-interviu, Dan Petrescu a recunoscut că a făcut o greşeală în ultimul moment, dar şi că a Farul a fost mult mai bună în prima repriză.

"În prima repriză mult mai bună Farul, au avut ocazii mai mari, am avut şi noi două, dar jocul lor a fost mult mai bun. La pauză am făcut nişte schimbări de sistem şi de jucători, s-a îmbunătăţit, nu cred că a avut Farul vreo ocazie în repriza a doua. Nici noi n-am avut prea multe, dar la una dintre ocazii am marcat un gol foarte important pentru ce va veni. Mă bucură doar victoria, e clar!

Cei care au intrat pe teren au făcut diferenţa, mă refer la toţi jucătorii care au intrat pe parcursul meciului.

Noi trebuie să câştigăm la Argeş şi dacă ne prezentăm ca în prima repriză, şansele sunt mici. Trebuie să pregătim meciul bine, dar prima repriză e toată vina mea, nu a jucătorilor. Am pregătit meciul cu 3 fundaşi şi în ultima clipă m am schimbat. Le am şi spus la pauză, chiar dacă jucam cum jucam, nu e vina voastră.

Am avut norocul că a ieşit bine, că altfel eu eram principalul vinovat. Antrenorul oricum este, dar la meciul ăsta chiar am făcut o greşeală că n-am început cu echipa cu care am jucat în repriza a doua", a spus Dan Petrescu, la flash-interviu.

CFR Cluj - Farul 1-0, într-un meci din play-off-ul Ligii 1

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Birligea, în minutul 66.

CFR Cluj: Letica – Graovac, Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac (Dugandzic ’88), Boateng, Bordeianu (Cvek ’84) – A. Păun (Chipciu ’46), Debeljuh (Omrani ’46), Petrila (Birligea ’61). Antrenor: Dan Petrescu

Farul: Aioani – R. Boboc, Mladen, Artean, Borza (Dussaut ’67) – Radaslavescu (Ciobanu ’46), Nedelcu Grameni (Popescu ’74) – G. Iancu, R. Moldoveanu (Purece ’68), A. Pitu (Sali ’46). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Letica ‘7, Birligea ’67, Bordeianu ’77 / Mladen ‘84

Arbitri Radu Petrescu - Daniel Mitruţi, Tunyogi Ferencz - Iulian Călin

Observatori: Aron Huzu, Romolus Gabor

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare