Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă pentru fotbalistul FCSB: ”Nu am nicio idee care o să fie viitorul meu”

Alertă pentru fotbalistul FCSB: ”Nu am nicio idee care o să fie viitorul meu”

FCSB

Comentarii

Un fotbalist important al FCSB-ului nu ştie ce se va întâmpla cu el la finalul sezonului.

Alertă la FCSB. Situaţie incertă cu un fotbalist important al clubului: ”Nu am nicio idee care o să fie viitorul meu”

Viitorul lui Dragoş Nedelcu este unul incert. Jucătorul este legitimat în acte la FCSB, dar formaţia roş-albastră l-a împrumutat la Farul Constanţa pentru partea a doua a campionatului din Liga 1.

În prima parte a sezonului, Nedelcu a fost trimis de FCSB la Fortuna Dusseldorf, formaţie care se află pe locul zece în liga a doua din Germania, cu o etapă înainte de finalul actualei stagiuni.

Acesta nu s-a acomodat în fotbalul german, principalul motiv fiind faptul că a fost jucat pe postul de fundaş central, nu pe cel de mijlocaş defensiv, poziţia sa de bază.

Astfel, Nedelcu a făcut cale întoarsă spre România, dar nu a rămas la FCSB, care l-a împrumutat pentru a doua jumătate a sezonului la Farul.

Din vară, Dragoş Nedelcu trebuie să revină la formaţia bucureşteană, conform contractului. Totuşi, internaţionalul român, cu şase prezenţe în prima reprezentativă, nu ştie ce va urma pentru el din vară.

”Nu am nicio idee care o să fie viitorul meu. Nu am vorbit absolut nimic. Aştept să termin, să joc ultimul meci cu Craiova, şi după aceea o să vorbesc despre viitorul meu”, a declarat Nedelcu, după meci.

De asemenea, jucătorul de 25 de ani a vorbit şi despre victoria Farului contra celor de la FC Argeş, scor 1-0, victorie la care a contribuit.

”Este o victorie muncită, am alergat foarte mult pentru aceste puncte, dar ne bucurăm foarte mult că încheiem anul cu o victorie în faţa suporterilor şi sperăm că i-am mai îndulcit puţin aşa după play-off-ul acesta, care nu a fost chiar ce ne-am dorit”, a adăugat jucătorul Farului.

FCSB a plătit două milioane de euro în schimbul lui Dragoş Nedelcu în 2017, când l-a achiziţionat de la Viitorul.

Deşi este legitimat de cinci ani la clubul bucureştean, Nedelcu a însumat doar 79 de apariţii pentru prima echipă a FCSB-ului până acum.

Afla mai multe despre: nedelcufcsbfarul 

viewscnt
Articole similare