Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu, cale întoarsă la FCSB după doar şase luni în Germania. Nemţii nu-l mai vor, nici Becali! Unde poate ajunge

Dragoş Nedelcu, cale întoarsă la FCSB după doar şase luni în Germania. Nemţii nu-l mai vor, nici Becali! Unde poate ajunge

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelcu (24 de ani) e pe făraş la Fortuna Dusseldorf, care vrea să "rupă" împrumtul jucătorului şi să-l trimită înapoi la FCSB. Totuşi, Nedelcu nu va rămâne nici la FCSB, care i-a dat voie să meargă în Liga 1, la un club unde este dorit, după cum a transmis conducerii.

Dragoş Nedelcu, cale întoarsă la FCSB după doar şase luni în Germania. Nemţii nu-l mai vor, nici Becali!

În vară, FCSB l-a împrumutat pe Dragoş Nedelcu în liga a doua din Germania, la Fortuna Dusseldorf, cu opţiune de cumpărare definitivă. Deşi a început bine şi a jucat, a avut evoluţii apreciate, Nedelcul s-a "stins" pe parcurs la Dusseldorf, care vrea să renunţe la el mai devreme şi să-l trimită înapoi la FCSB după doar şase luni de împrumut, scrie Bild.

Finalul perioadei de mercato în Europa ar putea aduce şi finalul aventurii lui Dragoş Nedelcu în Germania, la Fortund Dusseldorf, în liga a doua. Sursa citată scrie că şefii nemţilor iau în considerare să-l trimită înapoi la FCSB pe Nedelcu, după ce acesta a jucat doar trei meciuri oficiale în ultimele luni, iar în niciunul nu a rezistat pe teren mai mult de o oră de joc.

655 de minute a jucat Dragoş Nedelcu la Fortuna Dusseldorf în liga a doua germană, în 11 meciuri, timp în care a reuşit un assist

Becali nu-l vrea, FCSB e de acord să-l trimită la Farul

Informat despre posibilitatea ca nemţii să-l trimită înapoi pe Dragoş Nedelcu, Gigi Becali a transmis că nu doreşte să-l vadă la echipă pe mijlocaşul cumpărat de la Gică Hagi. Fotbalistul poate ajunge înapoi la echipa "Regelui", Farul, cu care ar avea o înţelegere. Becali nu vrea să-l vadă pe Nedelcu la CFR Cluj.

Mihai Stoica a vorbit, la Telekom Sport, despre situaţia lui Dragoş Nedelcu: „A fost o discuţie. Nu am semnat niciun… Poate merge la orice echipă din Liga 1. A avut patronul nişte discuţii. Cu Farul, da. Din moment ce a fost împrumutat un an, nici măcar el n-a venit cu propunerea de a reveni la FCSB. El m-a sunat şi m-a întrebat dacă poate merge în Liga 1„.

Afla mai multe despre: dragos nedelcutransferfarulfcsbfortuna dusseldorfgigi becali 

viewscnt
Articole similare