Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un dinamovist ţine cu FCSB în lupta pentru titlu. Declaraţii dure la adresa CFR-ului: "A stat mereu la ciupeala rezultatului. Nu merită să câştige"

EXCLUSIV | Un dinamovist ţine cu FCSB în lupta pentru titlu. Declaraţii dure la adresa CFR-ului: "A stat mereu la ciupeala rezultatului. Nu merită să câştige"

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut cu bine şi de meciul de pe terenul Universităţii Craiova şi a rămas la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Astfel, FCSB şi CFR Cluj se pot întâlni în ultima etapă în finala pentru titlu a actualului sezon. Până atunci, cele două mai au câte un meci de disputat la finalul acestei săptămâni. Roş-albaştrii joacă pe terenul lui FC Voluntari, în timp ce campioana României primeşte vizita Universităţii Craiova.

"Eu vreau să câştige oricine altcineva, dar să nu ia campionatul CFR Cluj. CFR nu a avut un parcurs ridicat, din punct de vedere valoric.

De fiecare dată, echipa a stat la ciupeala rezultatului, 1-0, 2-1. Fotbalul se joacă pe puncte, dar valoarea în teren este dată şi de numărul de goluri pe care îl marchezi. Dacă aş fi văzut că CFR are victorii constante la 3-4 goluri diferenţă, aş fi zis că merită să ia titlul, dar aşa...

În plus, nu-mi doresc să câştige CFR şi din alt motiv. Vorbim de o echipă plină de străini, jucătorii români nu au loc să evolueze la CFR. Dacă vedeam 3-4 români care să evolueze constant, aş fi fost de partea lor. Aşa că îmi doresc să ia FCSB campionatul" , a declarat Dănuţ Lupu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare