Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prevederile din planul de reorganizare al lui Dinamo care nu mai pot fi respectate după retrogradare: ”Discuţi de vânzări de jucători de trei milioane de euro” | EXCLUSIV

Prevederile din planul de reorganizare al lui Dinamo care nu mai pot fi respectate după retrogradare: ”Discuţi de vânzări de jucători de trei milioane de euro” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Pentru prima dată în istoria sa de 74 de ani, Dinamo a retrogradat şi va evolua de sezonul viitor, în cel mai bun caz, în Liga 2. Totuşi, cu clubul aflat în insolvenţă, există şanse mari de desfiinţare după ajungerea în al doilea eşalon.

Deşi a scăpat de retrogradarea directă, graţie problemelor financiare grave de la Gaz Metan şi Clinceni, Dinamo nu s-a putut salva la baraj.

Elevii lui Dusan Uhrin au fost învinşi cu 1-3 la general şi şi-au trecut în CV cea mai mare umilinţă din istoria acestui club.

Aflată în insolvenţă, Dinamo trebuia să urmeze planul de reorganizare pus la punct la finalul anului trecut pentru a îşi continua activitatea.

Totuşi, în urma acestei retrogradări, ”câinii” nu pot respecta mai multe prevederi ale planului, motiv pentru care echipa din Ştefan cel Mare are şanse să se desfiinţeze.

Prevederile din planul de reorganizare al lui Dinamo care nu mai pot fi respectate după retrogradarea echipei

”Dinamo e în insolvenţă, e un plan de reorganizare aprobat în baza unor cifre ce vor fi luate in viitor.  Unele deja nu mai există, cum ar fi drepturile TV, de la un milion de euro la câteva zeci de mii.

În momentul în care discuţi de vânzări de jucători de trei milioane de euro (n.r. în planul de reogranizare)....

Cred că cei care se gândesc la Dinamo, fie din interior sau exterior, cred că o bornă importantă la care se gândesc e finalizarea stadionului.

Din punctul meu de vedere, când Dinamo va avea stadion, va putea atrage oameni cu bani care să vrea să fie lângă echipă. Stadionul, conform planului, va fi gata în 2025.

Discuţii care se face, <<noi, Dinamo, în trei ani să avem, echipă>>. Cum se face asta: în Liga 2, poate nu promovăm din prima, creştem, ne salvăm financiar, sau facem cum a făcut Rapid, mergem în Liga 4 sau Liga 5 şi încecrcăm în aceşti trei ani să venim cu echipa la promovare.

Bazinul de suporteri e cel mai important pentru orice club, Dinamo acum dacă merge în Liga 2 şi dacă se începe demolarea stadionului, nici nu are unde să joace acasă, Ştefan cel Mare măcar era al lui Dinamo, acum e o varintă Giurgiu înţeleg”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare