Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea iese la atac după retrogradarea lui Dinamo: ”Ar trebui să se lase cu 'zdrăngănele'. Cred că zilele viitoare vor apărea nişte lucruri despre jucători...” | EXCLUSIV

Florin Prunea iese la atac după retrogradarea lui Dinamo: ”Ar trebui să se lase cu 'zdrăngănele'. Cred că zilele viitoare vor apărea nişte lucruri despre jucători...” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

După 74 de ani în care a evoluat în Liga 1, Dinamo a suferit prima retrogradare din istorie, după ce a fost învinsă de U Cluj la barajul de promovare / menţinere. De sezonul viitor, în cel mai bun caz, Dinamo va evolua în Liga 2.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria sa, după ce a fost învinsă de U Cluj la barajul de menţinere / promovare, scor 1-3 la general.

Echipa se zbate între viaţă şi moarte după retrogradare, întrucât este neclar dacă planul de resctructurare va mai putea fi respectat şi în Liga 2.

Până atunci, Florin Prunea vrea să îi vadă pe cei vinovaţi de declinul clubului pedepsiţi pentru neregulile făcute în culise.

Fostul preşedinte al lui Dinamo a afirmat că anumite foste persoane din conducere ar trebui chiar să ajungă la închisoare pentru faptele lor.

Mai mult, Prunea a sugerat că zilele următoarea ar putea apărea informaţii cum că anumiţi jucători de la Dinamo ar fi fost părtaşi, intenţionat, în această retrogradare.

Florin Prunea iese la atac după retrogradarea lui Dinamo

Discursul meu este... mă gândesc la viitor, asta trebuie să se gândească toţi, în primul rând suporterii. E greu, şi eu când m-am terzit m-am gandit că poate nu era adevărat ce s-a întâmplat aseară.

Am fost şocaţi, toţi foştii jucători am stat împăreună, cu suporterii, nu credeam că se putea întâmpla aşa ceva, mai ales la atmosfera care a fost aseară.

Important e viitorul, analizele se ştiu, cine ce a facut, dacă exisă autorităţi ale statului ar trebui să se lase cu 'zdrăngănele', ei atacă spaniolii, dar românii trebuie atacaţi, cei care i-au adus (n.r. pe portarii spanioli), contractele de 40.000 de euro, nu am nimic cu copilu ăsta (n.r. Eşanu), am făcut greşeli mai mari ca el.

Când eram la Dinamo, am adus doi portari, luau 6.000 de euro, au fost aduşi 2 spanioli de 38 şi 32 de ani pe 35.000 de euro.

Înseamnă că au ajuns banii la cei care i-au adus, cine a semnat contractele, probabil au plecat de la vârf, de la cei care au semnat documentele.

Despre ce vorbim? Ministerul de Interne e cel care veghează în ţara asta să se respecte legile.

Eu cred că viitorul tot ăsta va fi, a fost o echipă Dinamo, cum a fost Steaua, cum a fost Rapid, au fost sub nişte lucruri... nu mişca nimeni. Se poate aşa ceva?

Ei acum se iau de Negoiţă, dar eu trebuie să spun realitatea, nu are nicio vină, cei care au fost aici sunt principalii vinovaţi, antrenori, jucători”, a declarat Florin Prunea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare