Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Petre, mesaj puternic din partea marilor fotbalişti ai lui Dinamo pentru conducătorii din club: "Nu am avut în vocabular aceste cuvinte"

Florentin Petre, mesaj puternic din partea marilor fotbalişti ai lui Dinamo pentru conducătorii din club: "Nu am avut în vocabular aceste cuvinte"

Dinamo București

Comentarii

Fostul mare fotbalist al lui Dinamo Bucureşti, Florentin Petre, a comentat cu tristeţe retrogradarea echipei de suflet în Liga 2. El a dat vina pe conducătorii, care nu au dorit să accepte nici măcar un sfat din partea foştilor jucători importanţi ai echipei.

Florentin Petre, despre Dinamo Bucureşti

Dinamo a retrogradat, duminică, în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. 

Florentin Petre a tras câteva concluzii clare despre prăbuşirea "câinilor". Antrenorul consideră că fotbaliştii nu pot fi traşi la răspundere, iar toată vina ar trebui purtată de conducătorii care s-au aflat în "Ştefan cel Mare" de-a lungul ultimilor ani. 

"Nu am avut în vocabular aceste cuvinte, pe care le zicem în momentul de faţă. Aşa se întîmplă când lucrurile nu merge corect. După ani de zile, trebuia să se întâmple, dacă nu te organizezi cum trebuie. Am tras semnale de alarmă în anii ăştia noi, foştii fotbalişti, dar nimeni nu a ascultat. Fotbalul trebuie făcut de oameni care se pricep la fotbal. Când laşi oamenii să facă fotbal, reuşesc, ca la CFR. Sunt acolo, sunt în faţă, fotbalul e frumos. Craiova, Sepsi şi câteva echipe din Liga 2, la fel. 

Normal, conducătorii... Când te bagi în nişte lucruri necunoscute, când ai oameni mari, care au făcut performanţă, oameni de fotbal... E vorba despre un sfat, ce ar trebui să facă cu banii ăştia la nivelul ăsta. Când au văzut că e greu să faci lucruri, au adus jucători, care nu au nicio vină, că atât au putut, merg mai departe. Cât plăteşti, aşa îţi joacă. Jucătorii nu au nicio vină, pentru că aşa a vrut Dumnezeu să se întâmple. 

Am zis că sunt jucători de o anumită calitate. Nu poţi aduce la Dinamo orice jucător, e imposibil. Eşanu atât poate, a luat gol de la kilometrul 10. E băiat bun, scrie frumos pe internet, dar...

Trebuie o reorganizare rapidă. Ajungem la bani, la oameni care se pricep la fotbal. Când va veni cineva cu bani, acel om trebuie să-şi aleagă oamenii potriviţi", a declarat Florentin Petre pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: florentin petre 

viewscnt
Articole similare