Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Cardoso s-a despărţit de UTA, dar ar putea continua în Liga 1! Două echipe se luptă pentru semnătura sa

Dumitru Cardoso s-a despărţit de UTA, dar ar putea continua în Liga 1! Două echipe se luptă pentru semnătura sagalerie foto

UTA

Comentarii

După doar jumătate de sezon la club, Dumitru Cardoso a părăsit-o oficial pe UTA Arad, dar ar putea continua în Liga 1. Atacantul italian cu origini din România este dorit de două echipe de pe prima scenă a fotbalului românesc.

În urma celui de al doilea sezon după revenirea în Liga 1, UTA Arad nu doar că a reuşit să îşi păstreze statutul de prim-divizonară, ci a fost şi aproape de play-off.

La începutul sezonului, echipa pregătită atunci de Laszlo Balint se afla pe podium, dar o serie neagră, de 10 meciuri fără victorie, care a dus la plecarea antrenorului, le-a năruit speranţele arădenilor.

În sezonul următor, obiectivul va fi acelaşi ca în stagiunea de abia încheiată: calificarea în play-off. Iar, cu noi ambiţii la club, UTA ar putea avea o şansă.

Ilie Poenaru a fost adus în locul lui Ionuţ Badea pe banca tehnică, iar un proiect de mare anvergură este anunţat la Arad.

Mulţi dintre jucătorii mai slab cotaţi au fost lăsaţi să părăsească clubul, iar în locul lor sunt căutate întăriri de clasă, precum Claudiu Keşeru.

Dumitru Cardoso a fost una dintre ”victimele” noilor pretenţii de la club, chiar dacă fotbalistul italian nu a dezamăgit în scurtul timp petrecut la Arad.

Două echipe din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui Dumitru Cardoso

Jucătorul de 30 de ani a însumat două goluri şi un assist în cele 12 meciuri jucate, dar a reuşit să strângă doar 664 de minute în tricoul arădenilor, echivalentul a puţin peste şapte meciuri întregi.

Decişi că nu vor avea nevoie de Cardoso, şefii de la Arad l-au lăsat pe italian să plece, iar, conform presei arădene, două echipe s-ar lupta pentru semnătura acestuia.

Sport Arad anunţă că FC Argeş şi FC U Craiova l-au identificat pe Dumitru Cardoso ca un jucător care ar putea face parte din lotul lor.

La Piteşti este nevoie de schimbări majore în urma play-off-ului ruşinos reuşit, iar Andrei Prepeliţă consideră că italianul ar putea avea un aport pozitiv la echipa sa.

De cealaltă parte, FC U Craiova se pregăteşte la rândul său pentru plecări din compartimentul ofensiv şi ia în calcul mai multe opţiuni, printre care şi Gicu Grozav.

Afla mai multe despre: dumitru cardoso 

viewscnt
Articole similare