Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Exod” la o formaţie de tradiţie din Liga 1! După antrenor, cinci jucători au părăsit clubul | OFICIAL

”Exod” la o formaţie de tradiţie din Liga 1! După antrenor, cinci jucători au părăsit clubul | OFICIAL

Fotbal intern

Comentarii

La o zi după ce a confirmat despărţirea de tehnicianul Ionuţ Badea, UTA Arad a anunţat oficial despărţirea de cinci jucători.

La UTA Arad se pun bazele unui proiect important pentru fotbalul românesc, din care ar urma să facă parte şi Ilie Dumitrescu, după ani buni de absenţă din fotbal.

Deocamdată, conducerea de la Arad se ocupă de ”curăţenia” de vară, care a început cu antrenorul Ionuţ Badea şi continuă cu mai mulţi dintre jucători.

UTA a început sezonul cu obiectivul de a se califica în play-off, iar, după un start promiţător, echipa arădeană se afla pe primele locuri din Liga 1.

Apoi a urmat însă o serie neagră, de nouă meciuri fără victorie, care a dus la plecarea iubitului Laszlo Balint, atunci cel mai longeviv antrenor din campionat.

Cât ”Gyusi” încă era pe banca tehnică de la Arad, UTA propunea un joc atractiv, ofensiv, dar care se remarca mai ales prin lejeritatea cu care arădenii iroseau ocazii.

Este drept că aceştia îşi creau multe şanse, dar le ratau pe majoritatea şi au devenit ”regii” ratărilor pe parcursul sezonului.

După ce a eşuat şi în play-out, conducerea de la UTA a luat decizia că este nevoie de schimbări, iar astfel nu i s-a prelungit contractul lui Ionuţ Badea.

”Exod” la o formaţie de tradiţie din Liga 1

Pe lângă acesta, şi Filip Dangubic, Constantin Dima, Modestas Vorobjovas, Rolandas Baravykas şi Karolis Laukzemis vor pleca de la Arad, a anunţat UTA.

Clubul nostru s-a desparţit în aceste zile de cinci jucători. 

Astfel, din sezonul următor, Filip Dangubic, Constantin Dima, Modestas Vorobjovas, Rolandas Baravykas şi Karolis Laukzemis, nu vor mai face parte din lotul echipei noastre. 

Le mulţumim tuturor pentru aportul adus la rezultatele echipei şi le dorim multă baftă în viitoarele experienţe!”, se arată în comunicatul emis de UTA.

Ilie Poenaru îi va lua locul pe banca tehnică lui Ionuţ Badea, iar primul transfer pe care şi-l doreşte este cel al lui Claudiu Keşeru.

Fotbalistul FCSB-ului ar fi aproape să semneze cu UTA şi să îşi încheie perioada de coşmar de la FCSB.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare