Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | UTA Arad s-a despărţit de Ionuţ Badea! Cine îi va lua locul

OFICIAL | UTA Arad s-a despărţit de Ionuţ Badea! Cine îi va lua locul

UTA

Comentarii

Ionuţ Badea şi-a părăsit oficial postul de antrenor principal la UTA Arad, după ce nu a reuşit să îmbunătăţeacă pe cât s-ar fi dorit rezultatele echipei.

De abia sosit la Arad, la finalul lui ianuarie, după ce a fost adus în locul lui Laszlo Balint, Ionuţ Badea a rezistat doar 16 meciuri pe banca UTA-ei.

Fostul secund de la echipa naţională a însumat în această perioadă şapte victorii, patru remize şi cinci înfrângeri.

Vineri, UTA a emis un comunicat prin care anunţa despărţirea dintre cele două părţi, după ce lui Badea nu i s-a mai prelungit contractul.

UTA Arad s-a despărţit de Ionuţ Badea

Ionuţ Badea nu mai este antrenorul nostru, după ce contractul acestuia s-a încheiat la finalul sezonului.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a preluat echipa noastră înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, prilej cu care a reuşit şi prima victorie pe banca tehnică.

Îi mulţumim pentru aportul adus în aceste trei luni şi jumătate, după ce a preluat echipa într-un moment greu şi a asigurat linişte, stabilitate şi continuitate.

Totodată, Ionuţ Badea a debutat patru juniori pe prima scenă a fotbalului românesc (Alexandru Pătlăgică, Fabiano Cibi, Denis Hrezdac şi Rareş Pop), oferindu-le altor doi (Alexandru Roşca şi Darius Iurasciuc) ocazia să facă parte din lotul primei echipe.

Îi urăm multă baftă în activitatea următoare!”, se arată în comunicatul postat de arădeni.

Locul lui Ionuţ Badea pe banca tehnică a arădenilor va fi luat de Ilie Poenaru. Fostul antrenor de la Gaz Metan şi Academica Clinceni a fost nevoit să stea pe bară după plecarea de la Mediaş, întrucât deja pregătise două echipe în acelaşi sezon.

Însă, odată cu începerea unei noi stagiuni, Poenaru a dezvăluit că se va alătura UTA-ei.

"Au fost mai multe cluburi, am avut discuţii, dar deocamdată sunt în discuţii foarte avansate, trebuie să recunosc, cu UTA Arad. Las clubul să facă anunţul", a declarat Poenaru, la Pro Arena.

La Arad se anunţă un proiect ambiţios, din care este posibil să facă parte şi Ilie Dumitrescu, pe un post de conducere.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare