Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru se întoarce. Antrenorul a anunţat că e aproape de a semna cu un club din Liga I: "Îi las pe ei să facă anunţul"

Ilie Poenaru se întoarce. Antrenorul a anunţat că e aproape de a semna cu un club din Liga I: "Îi las pe ei să facă anunţul"

Fotbal intern

Comentarii

Ilie Poenaru a recunoscut că este în discuţii foarte avansate pentru a prelua conducerea tehnică a echipei UTA.

"Au fost mai multe cluburi, am avut discuţii, dar deocamdată sunt în discuţii foarte avansate, trebuie să recunosc, cu UTA Arad. Las clubul să facă anunţul", a declarat Poenaru, la Pro Arena.

În vârstă de 45 de ani, Poenaru a antrenat-o ultima dată pe Gaz Metan, de care s-a despărţit în februarie, după ce clubul a început să aibă probleme finanaciare. Înainte de a semna cu medieşenii, în septembrie 2021, Ilie Poenaru a pregătit-o pe Academica Clinceni, din ianuarie 2018 până în toamna anului trecut. Alături de ilfoveni, antrenorul a obţinut şi cea mai importantă performanţă din cariera sa, în sezonul trecut, când a calificat-o pe Academica Clinceni în play-off-ul Ligii I.

UTA a fost pregătită în partea a doua sezonului de Ionuţ Badea. Echipa arădeană a încheiat sezonul în Liga I pe locul 11 în clasament.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare