Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Besiktas vrea să pună mâinile pe ”talismanul” FCSB-ului! Suma de transfer, deconspirată

Besiktas vrea să pună mâinile pe ”talismanul” FCSB-ului! Suma de transfer, deconspirată

FCSB

Comentarii

Ajuns la FCSB în 2016, Florin Tănase este cel mai important jucător al echipei, golgheterul şi căpitanul roş-albaştrilor, dar încearcă de câteva sezoane să plece de la Bucureşti. După o perioadă de ”linişte”, o nou şansă s-a ivit pentru internaţionalul român.

Un nou sezon pentru FCSB, un nou titlu ratat! Deşi are în echipă cei mai valoroşi jucători din campionat, Toni Petrea nu a reuşit să o conducă pe vicecampioană către primul titlu din ultimii şapte ani.

Totuşi, roş-albaştrii au fost mai aproape în acest sezon decât în ultimele stagiuni că pună mâna pe trofeu, ”împiedicânu-se” la ultimul ”hop” înaintea ”finalei” cu CFR Cluj.

Meciul cu Voluntari părea că are să fie o formalitate pentru FCSB, dar ilfovenii au reuşit in-extremis să scoată o remiză şi să îi înmâneze al cincilea titlu consecutiv echipei ardelene.

Aşadar, echipa lui Gigi Becali va fi nevoită să o ia de la capăt din vară, dar s-ar putea să nu mai poată conta pe cel mai important jucător al său.

În ultimele perioade de mercato, s-a tot vorbit despre transferul lui Florin Tănase, talismanul FCSB-ului, care are o clauză de reziliere de doar trei milioane de euro, în urma ultimei prelungiri semnate.

Cotat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt, internaţionalul român este disponibil pentru puţin peste jumătate din această sumă şi ar fi atras atenţia unei echipe uriaşe din Turcia.

Trei milioane de euro pentru ”talismanul” FCSB-ului

Conform AS, Besiktas ar fi pus ochii pe căpitanul FCSB-ului, în urma unui sezon modest reuşit de unul dintre granzii Turciei.

După ce cucerise titlul în 2021, Besiktas nu poate încheia actualul sezon mai sus de locul cinci, Trabzonspor fiind campioana surpriză a Turciei în actuala stagiune.

În ciuda prestaţiilor modeste ale lui Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan la Galatasaray, grandul turc nu pare retricent în a îl aduce pe Tănase la club.

Fotbalistul ajuns la 27 de ani se află deja de şase ani la FCSB, perioadă în care a însumat 224 de apariţii, 82 de goluri şi 41 de pase decisive.

Unicul trofeu câştigat de Tănase la Bucureşti a fost Cupa României, în 2020, când FCSB a învins-o pe actuala deţinătoare a competiţiei, Sepsi.

16 titluri şi 10 Cupe ale Turciei are în palmares Besiktas.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare