Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la FCSB, direct în Serie A! Tănase, la un pas de lovitura carierei: ”Discuta cu cineva Giovanni”

De la FCSB, direct în Serie A! Tănase, la un pas de lovitura carierei: ”Discuta cu cineva Giovanni”

FCSB

Comentarii

Cristi Tănase a dezvăluit că a ratat un transfer în Serie A în urmă cu aproximativ 10 ani.

Cristi Tănase şi-a petrecut cea mai bună perioadă din carieră la FCSB şi a ratat şansa de a pleca într-unul dintre top 5 campionate ale Europei.

Fostul decar al formaţiei roş-albastră a ajuns la Bucureşti în 2009 şi a petrecut şase ani la FCSB înaintea transferului în China.

Dornic să mai recupereze din cele 1,8 milioane plătite pentru el, Becali i-a dat drumul la Tianjin Teda, în schimbul sumei de un milion de euro.

Tănase a rezistat doar jumătate de an în China şi a mai trecut prin Turcia înaintea unei reveniri la FCSB, care nu a dat totuşi roade.

Doar şase luni a mai stat Tănase la echipa lui Gigi Becali după întoarcere, mergând din nou în Turcia, revenind apoi în ţară la Clinceni şi Argeş, echipa la care a crescut, pe final de carieră.

Ajuns la 35 de ani, Cristi Tănase a dezvăluit cum a ratat lovitura carierei pe când era la FCSB, în urmă cu 9-10 ani.

Palermo, pe atunci în Serie A, se interesase de serviciile fostului internaţional român, dar mutarea a picat din motive financiare.

Tănase, la un pas de lovitura carierei

După ce a suferit o accidentare gravă, Tănase se gândea la retragere, dar este de părere că mai are destulă benzină în rezervor pentru a mai juca puţin.

Cea mai frumoasă perioadă a fost clar la Steaua (n.r. FCSB), atâtea trofee, campionate, cupe… Ce poţi să-ţi doreşti mai mult de atât?

(n.r. în perioada aceea, a existat vreo ofertă din Europa despre care nu s-a aflat în presă?) Ţin minte că au fost ceva discuţii. Discuta cineva cu Giovanni în perioada aceea, era vorba de Palermo, parcă aşa ţin minte.

Aveam vreo 25-26 de ani, nu mai ţin minte perioada exactă. Ţin minte că erau nişte discuţii avansate. Nu ştiu de ce nu s-a concretizat, cred că era vorba de bani.

(n.r. te-ai gândit când o să agăţi ghetele în cui?) Sincer, mă dăduse puţin peste cap accidentarea asta. Am avut o accidentare puţin mai gravă.

Se tot vorbea de operaţie, dar, din fericire, nu m-am operat. Acum, sunt foarte bine. Mă simt bine şi fizic. Nici nu ştiu să zic dacă mai joc juma’ de an sau doi ani.

Nu ştiu exact şi, sincer, chiar mă simt bine fizic. Dacă mai dau şi vreo trei-patru kilograme jos, eu zic că o să fiu mult mai bine.

Când chiar nu o să mai pot, nu o să trag de mine”, a declarat Cristi Tăanse, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: cristi tănase 

viewscnt
Articole similare