Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Grădinaru, căzut psihic după experienţa de la Gaz Metan: ”Sunt foarte bucuros că am plecat, sper să îşi continue cariera altundeva şi colegii”

VIDEO | Răzvan Grădinaru, căzut psihic după experienţa de la Gaz Metan: ”Sunt foarte bucuros că am plecat, sper să îşi continue cariera altundeva şi colegii”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Răzvan Grădinaru s-a transferat la Dinamo după despărţirea de Gaz Metan Mediaş.

După luni de coşmar petrecute la Mediaş, Răzvan Grădinaru a reuşit să părăsească într-un final clubul, dar, din păcate, fără banii care i se datorează.

La fel ca ceilalţi colegi care au plecat, fotbalistul crescut de FCSB a fost nevoit să renunţe la o sumă importantă pentru a ajunge la Dinamo.

În final, Grădinaru a afirmat că este pur şi simplu fericit că a reuşit să scape, le-a urat colegilor rămaşi acolo acelaşi lucru, înainte de a afirma că nu îl mai interesează ce se întâmplă cu clubul.

Răzvan Grădinaru, căzut psihic după experienţa de la Gaz Metan

Am plecat cu un sentiment de tristeţe, fiindcă îmi făcusem treaba bine, muncisem, dar asta e viaţa, trebuie să înaintezi în carieră şi cred că am făcut un pas important, la o echipă mult mai importantă, şi cu suporteri, şi trebuie să-mi fac treaba şi lumea să fie mulţumită de mine.

Am rămas prieten cu toţi (n.r. foştii colegi) şi sper să-şi continue cariera din vară în altă parte. Dacă se va închide, nu ştiu şi v-am spus, nu mă mai interesează.

Sunt foarte bucuros că am plecat de acolo şi am făcut o alegere importantă pentru mine, mai departe nu mai e treaba mea acolo. Am pierdut o sumă importantă de bani.

Acum vreau să joc cu Dinamo cât mai bine, să fiu şi la anul cu Dinamo în Liga 1. Sper să fie o alegere inspirată, să ne salvăm de la retrogradare, că în momentul de faţă, acesta e obiectivul, iar de la anul să fie cât mai bine.

A doua zi (n.r. după reziliere) am primit oferta de la Dinamo. Aveam discuţii în altă parte, fiindcă nu riscam să pierd atâţia bani şi să nu am un loc de munca, dânsul (n.r. Răzvan Zăvăleanu) m-a contactat , m-a convins, dar v-am zis, după ce am reziliat contractul am discutat.

Nu am discutat cu nicio echipă despre salariu sau altceva până nu am reziliat”, a declarat Răzvan Grădinaru.

Afla mai multe despre: răzvan grădinaru 

viewscnt
Articole similare