Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Călăul” FCSB-ului, aproape de a transferul carierei! Pleacă în străinătate pe o sumă importantă

”Călăul” FCSB-ului, aproape de a transferul carierei! Pleacă în străinătate pe o sumă importantă

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Popa este aproape de despărţirea de Chindia, după ce a intrat în ultimele luni de contract.

Ajuns la 26 de ani, Daniel Popa este aproape de a părăsi România pentru prima dată în carieră, după ce a intrat în ultimele luni de contract cu Chindia.

După ce şi-a început cariera la Fieni, atacantul a făcut pasul la FCM Târgovişte, apoi Chindia, înainte de transferul la Dinamo.

După un an în Ştefan cel Mare, Daniel Popa a fost împrumutat la FC Botoşani, unde a petrecut jumătate de sezon, dar a reuşit să marcheze doar o dată în 22 de partide.

Aşadar, fotbalistul s-a întors la Dinamo, unde a a mai petrecut doi ani şi jumătate, înainte de a se întoarce la Târgovişte.

Iniţial împrumutat la Chindia, fotbalistul a dat semne de îmbunătăţire sub comanda lui Emil Săndoi, iar în vara lui 2021 a fost adus definitiv de club, liber de contract.

Popa a semnat un contract pe doar un an cu formaţia târgovişteană, iar, ajuns în ultimele luni din înţelegerea sa, este aproape de a părăsi clubul.

”Călăul” FCSB-ului, aproape de a transferul carierei

Conform playsport.ro, fostul internaţional român de tineret este aproape de a o părăsi pe Chindia pentru a doua ligă coreeană.

Deşi nu pare o mutare incredibilă, Popa ar încasa o sumă de bani mult mai importantă în Asia, iar acesta ar putea fi transferul carierei pentru atacantul de 26 de ani.

Cotat la 650.000 de euro de transfermarkt, coreenii nu ar fi nevoiţi să plătească foarte mult pe ”Iliuţă”, doar 100.000 de euro, clauza sa de reziliere.

Am auzit şi eu despre această variantă, dar la mine n-a ajuns încă nimic. Băiatul are însă o clauză şi orice club o achită poate lua jucătorul dacă virează banii”, a punctat preşedintele Chindiei, Marcel Ghergu, conform sursei citate.

Aproape de a fi ”călăul” FCSB-ului la ultimul meci din campionat, când a marcat un gol fabulos şi a pus constant probleme apărării, Popa are şansa de a căpătă o experienţă importantă în Coreea de Sud.

Daejon Citizen, echipa care îl doreşte, are pretenţii să promoveze în prima ligă în acest sezon, care începe în următoarele săptămâni, iar Popa ar putea folosi formaţia ca o puntă de lansare.

După ce l-a pierdut pe Neguţ în favoarea CFR-ului, Chindia este aproape de a îşi pierde şi golgheterul, rămânând doar cu Florea şi Chunchukov în atac.

25 de goluri şi şapte pase decsivie are Popa în cele 83 de meciuri jucate pentru Chindia, după ce la Dinamo reuşise să puncteze de doar 17 ori şi să ofere nouă assist-uri în 104 partide.

Şi Aurelian Chiţu a jucat la Daejon Citizen, în perioada 2018-2020.

Afla mai multe despre: daniel popa 

viewscnt
Articole similare