Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica a mers în Finlanda să urmărească un jucător şi a plecat şocat de acolo. Ce s-a întâmplat

EXCLUSIV | Mihai Stoica a mers în Finlanda să urmărească un jucător şi a plecat şocat de acolo. Ce s-a întâmplat

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că a mers până în Finlanda, special pentru a urmări un fotbalist al FC Honka.

În ultimele săptămâni, s-a tot vorbit despre interesul FCSB-ului pentru un fundaş central, în special Aurelian Dawa, Paul Iacob şi Mike Cestor.

Apărătorul Chindiei ar fi ales să nu dea curs ofertei din partea lui Gigi Becali, în timp ce Cestor nici n-ar fi fost dorit de fapt de formaţia roş-albastră.

Când l-a cumpărat pe Malcom Edjouma de la Botoşani, Gigi Becali a dezvăluit că l-a întrebat pe Iftime mai întâi despre Dawa, deşi latifundiarul dădea de înţeles că aceasta ar fi fost o tactică de negociere.

Totuşi, dacă ar mai fi interesată să îl cumpere, FCSB ar putea avea competiţie din două campionate surprinzătoare.

Valeriu Iftime a anunţat că Dawa ar fi dorit în Suedia şi Finlanda, dar MM Stoica nu îl crede pe patronul celor de la Botoşani.

Managerul general de la FCSB este convins că internaţionalul camerunez nu ar face pasul în niciunul dintre acele campionate, mai ales în Finlanda, din pricina nivelului scăzut.

Jucătorul care a dat ”ţeapă” FCSB-ului

Un nivel scăzut înseamnă că şi salariile sunt mai mici, iar Dawa ar putea încasa în România mult peste ce ar putea câştiga în prima ligă finlandeză.

MM a dat un exemplu simplu: când FCSB era în căutarea unui fundaş dreapta, managerul general de la FCSB a merg în Finlanda, la un meci al lui FC Honka.

Pentru ”singura dată în viaţa sa”, Stoica a plecat la pauză, întrucât a considerat că nivelul campionatului este atât de scăzut, încât s-ar putea păcăli în privinţa jucătorului.

Nu cred că e din Finlanda interes pentru Dawa, finlandezii nu cumpără jucători, iar contractele sunt pe la 1000-2000 de euro.

Am fost în Finlanda, urmăream un fundaş dreapta de la Honka. Am fost la meci, la pauză am plecat. Ca nu cumva să mi se pară prea bun, să mă păcălesc. Nivelul era atât de scăzut.

E singurul meci din viaţa mea la care am plecat la pauză, deşi am fost special să-l văd. Putea să pară prea bun şi să mă păcălesc”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Întregul lot al celor de la FC Honka este cotat la 3,35 de milioane de euro. În Liga 1, doar Gaz Metan are un lot mai puţin valoros, 2,6 milioane de euro, în timp ce până şi jucătorii Academicii sunt cotaţi mai bine, la 4,53 milioane de euro.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare