Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă opţiune pentru FCSB, pe lângă Croitoru şi Poenaru? Antrenorul din Liga 1 pe care îl ”apreciază” MM: ”Nu ştiu cine poate face ce face el” | EXCLUSIV

O nouă opţiune pentru FCSB, pe lângă Croitoru şi Poenaru? Antrenorul din Liga 1 pe care îl ”apreciază” MM: ”Nu ştiu cine poate face ce face el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit la superlativ despre un antrenor rival din Liga 1.

CS Mioveni a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după 10 ani de absenţă.

Alexandru Pelici a condus echipa către barajul de promovare, pe care formaţia sa a reuşit să îl câştige împotriva celor de la Hermannstadt.

A fost a treia promovare obţinută de Pelici în prima ligă, după ce le-a mai adus pe Voinţa Sibiu şi chiar pe Hermannstadt în primul eşalon.

Diferenţa este însă că Mioveni a ales să meargă în continuare pe mâna sa, în timp ce cele două echipe sibiene au renunţat rapid la Pelici după promovare.

Mioveni părea victimă sigură în faţa retrogradării în debutul sezonului, având cel mai puţin valoros lot din Liga 1.

Totuşi, echipa a arătat o bună organizare defensivă, iar la momentul actual ocupă primul loc de baraj, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei a 12-a, FC U Craiova, cu un meci mai puţin jucat.

FCSB ar putea avea o nouă opţiune dacă va pleca Toni Petrea, după ce MM Stoica a recunoscut că mereu l-a apreciat pe Pelici.

O nouă opţiune pentru FCSB, pe lângă Croitoru şi Poenaru?

Managerul general al formaţiei roş-albastră a vorbit la superlativ despre tehnicianul de 48 de ani şi i-a felicitat pe cei de la Mioveni că nu au renunţat la el.

Sunt emoţii. Pelici îşi organizează foarte bine echipa pe faza defensivă. Tot timpul l-am apreciat, pentru că omul a făcut rezultate peste tot unde a fost.

Şi mă bucur că acum face rezultate şi la nivel de Liga 1, pentru că a fost considerat tot timpul doar antrenorul care promovează echipe în primul eşalon şi după conducătorii sunt foarte mulţumiţi de el şi îi aduc înlocuitor.

Uite că acum cei de la Mioveni, deşi părea că scaunul se clatină, aşa spuneau mulţi, au avut încredere şi bine au făcut, că nu ştiu cine ar fi putut să facă atâtea puncte cu Mioveni cât face Pelici, cu jucători cvasinecunoscuţi.

Bălnaru şi Rusu, cei mai importanţi fotbalişti ai lor, sunt trecuţi de 30 de ani şi au jucat toată cariera în Liga 2”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

În trecut, MM Stoica a mai vorbit la superlativ despre Marius Croitoru, în timp ce Becali este un fan recunoscut al lui Ilie Poenaru, astfel că FCSB va avea de unde alege când va fi nevoită să facă o schimbare pe banca tehnică.

Afla mai multe despre: alexandru pelici 

viewscnt
Articole similare